Éjjel az ablakom előtt maszturbált egy férfi. Kővé dermedtem ahogy megláttam. Mi a teendő ilyenkor legközelebb?
13. kerületben lakom, kertesházas részen.
Éjszaka felkeltem inni.
Álltam a szoba közepén, égett a kisvillany amikor meghallottam valami neszt az utcáról.
Kinéztem és megláttam egy férfit az ablakom előtt állni terpeszállásban, tőlem 3 méterre.
Majdnem megállt a szívem.
Ösztönösen ki akartam neki kiabálni, de aztán azonnal beugrott, hogy mivel magasföldszinten lakom, utána simán bedobhatja az ablakomat kővel.
Hátraugrottam.
Majd lekapcsoltam a lámpát.
Sötétben a függönyön át láttam , hogy mit csinál.
Teljesen kővé váltam.
Elbotorkáltam a telefonért, de akkor láttam hogy végzett és elsétált, mintha mi sem történt volna.
Mi ilyenkor az ésszerű reakció?
Kikiabálni valamit?
Kiönteni rá valamit az ablakból?
Hívni a rendőröket?
Kiszaladni a házból felé valamilyen önvédelmi eszközzel?
#9: látom, nagyon félreértelmezted, amit írtam.
Meg az egész helyzetet is.
Tisztában vagyok a közszeméremsértés fogalmával, de azért tudod, a nemi erőszak és az éjszaka a sötétben egy random helyen f**szverés között meglehetősen nagy a különbség.
Nem, nem tartom normálisnak, hogy valaki ilyet tesz. De ha valakinek az életében az a legnagyobb trauma, hogy egyszer éjszaka a távolban látott egy férfit, aki a sötétben lehet, hogy épp matyizott, akkor az egy messzemenően tökéletes élet lenne.
És azért a szexuális zaklatókat, erőszaktevőket ne vegyük egy kalap alá ezzel.
Simon:
Nem a távolban láttam.
Hanem az ablakom előtt állt az ember, tőlem 3 méterre és hangokat adott ki.
Hajnali 2 kor.
Amire elhúztam a függönyt, majd megállt az ütő bennem hogy előttem állt egy alak terpeszállásban.
Értem én, hogy te férfi vagy és neked ez nem okozna olyan nagy fennakadást.
De engedtessék meg nekem, hogy egyedülálló nőként kellemetlennek találjam, hogy az éjszaka közepén váratlanul ilyen történik.
Te is félreérted, amit mondok.
Attól, mert férfi vagyok, még nem találom jónak azt, hogy valaki csak úgy az utcán elkezd maszturbálni. Csak úgy vélem, itt sokan a bűncselekmény veszélyességi fokát ítélik meg hibásan.
Amin egyébként ha nem lennél egyedülálló, semmit nem változtatna. Ugyanúgy egy (vélhetően) részeg csöves rárántott a fütykösre, csak úgy, az éjszaka közepén. Ráadásul a 13. az pont nem az az elit környék, ahol ne lenne tele minden lezüllött alakokkal.
Nem azt mondom, hogy ez normális. De vedd már észre, hogy nem akart megerőszakolni senki, nem voltál veszélyben.
Nem védeni akarom azt a b*rmot, csak azt mondom, hogy túlreagálod.
Meg azért eléggé "érdekes", ha egy felnőtt nőben egy tőle 3 méterre álló, vélhetően masztizó férfi látványa ekkora törést okoz. Javaslom, hogy a Nyugati környékén este 7 után ne járj, mert amit ott látnál, beutaló lenne a pszichiátriára.
" Csak úgy vélem, itt sokan a bűncselekmény veszélyességi fokát ítélik meg hibásan"
Simon, majd a rendorseg szepen eldonti mennyire volt sulyos a buncselekmeny. En se azt mondom hogy kapjon 10 ev bortont, de ha torvenyt sertessz, akkor viseld a kovetkezmenyeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!