Hány éves korodban rolleroztál utoljára? Nem néztek hülyének a szomszédok?
Feltéve ha nem kisgyerekként rollereztél mert akkor persze hogy nem néztek annak :D
Hány éves kortól számít cikinek?
Ez teljesen attól függ, hogy milyen közegben élsz. Egy kis faluban 12 éves kortól is kinézhetnek, leszólhatnak azért, hogy még gyerek mersu lenni.
Egy kisvárosban 15-16 évesen már nagyon ciki, ha rollerozol. Egy nagyvárosban pedig 60 évesen sem ciki, főleg, ha nem tottyadt vénség vagy, hanem sportos ember maradtál a korod ellenére.
Ismrek olyan munkahelyeket (EU-ban), ahol nemhogy kinéznének érte, hanem erősen ajánlják, hogy rollerrel közelekedj, ha nem akarod a melóhelyen térdig lejárni a lábadat (vannak olyan melóhelyek, amelyek helyeztüknél fogva több km-es területesn terülnek el).
Nekem nem volt rollerom. Sem. Sajnos.
Soha életemben nem rolleoztam, mivel nem volt, de tervezem, hogy veszek, mivel itt a városban a nyakkendős, öltöyös üzletemberek is azzal szálguldoznak, így én az inges-farmeros kinézetettem ki sem tűnnék.
28/L
Különben kisvárosokban tényleg ciki már 10 év fölött is, legalábbis, amikor én voltam 10 éves, már az is ciki volt, ha valaki még mindig BMX-en tolta Mountain Bike helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!