Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Berúgtuk a labdát a focipálya...

Berúgtuk a labdát a focipálya mellet lévő házhoz, de nem adták vissza?

Figyelt kérdés

Szóval a pályánál kn 7-10 méteres háló van a kapu fölött pont ezért,de sikerült berúgni..Tudom már a mi hibánk,de..

Becsengettünk a házhoz,kijöttek ,azt mondták majd holnap visszakapjuk.. Akkor még egy darabig néztünk be az udvarba ahogy kutyák szedik szét a labdát..Akkor kiszólt a bácsika,hogy menjünk innen. Akkor jött muter,és nyomott vakuval ,egy képet így rólunk(haver,anyu én) Kérdi anyu: Miért kellet? Pasi: Biztos ami biztos alapon...Meg elkezdi a háza előbb volt itt mint a pálya.. Ő nem megy a polgármesterhez,ő egész nap dolgozik...Meg hogy ezek a normálatlan gyerekek(nem csak mi,mások is) berúgdalják a labdát..

Akkor kijött a testvére(asszem)annak a pacinak: Hívjak rendőrt vagy elmennek?..Aztán mentünk..

a fényképezésért,meg a beszólásokért lehet feljelenteni ,polgármesterhez menni? a labdát ki fogja kifizetni?

2014. márc. 17. 19:45
 1/9 acelsziv ***** válasza:
48%
egy friss törvény értelmében ha a beleegyezésed nélkül fényképet készít rólad hülyére perelheted. Még az ükunokái is a kártérítést fogják fizetni.
2014. márc. 17. 20:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem.. És a labda ára.. Mert feltételezem holnapra semmi sem lesz belőle. Ki téríti meg. Mellesleg nem is az én labdám volt..
2014. márc. 17. 20:04
 3/9 acelsziv ***** válasza:
44%
2014. márc. 17. 20:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Oké,akkor majd valakivel beszélünk. Köszi :)
2014. márc. 17. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem köteles visszaadni a labdát mert megsértetted vele a magántulajdonát. Ez van. A kutya meg szétrágta, mert kutya. Ez ilyen fogyóeszköz..
2014. márc. 18. 17:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Biztos direkt berúgdostuk a labdát.. Akkor ne adja vissza, fizesse ki.
2014. márc. 18. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Pereld be érte:D De most komolyan, ha más területére bedobálsz valamit és az ott tönkremegy, tökmindegy hogy mert kutya eszi meg, vagy beleesik a kútba, vagy mert átmegy rajta a fűkasza, akkor semmilyen kártérítéssel nem élhetsz. Mindegy mi véletlen és mi szándékos.
2014. márc. 19. 11:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Visszakaptuk,de bíróságra megy az ügy.
2014. márc. 19. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Mármint ki perel kit és miért?
2014. márc. 19. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!