Miért van az, hogy ha kilépek az utcára akkor mindig leszólítanak, hogy adjak egy kis aprót?
Figyelt kérdés
A mai eset: gyanútlanul sétálok hazafelé a boltból, amikor egy középkorú nálam jobban öltözött, izlésesen kifestett nő kért tőlem 200 Ft-ot ( ha mindenkinek adnék ennyit ahányszor leszólítottak nem lenne értelme dolgoznom ) mondom neki bocsi de nincs. De itt még nincs vége.
Azt válaszolta, hogy adhattam volna azért neki. Én meg visszaválaszoltam, te meg menj inkább dolgozni. Erre ő szerinted mit csinálok?
Erre már nem válaszoltam már semmit egyrészt, mert messze volt másrészt, mert nem akartam felesleges vitába keveredni egy ilyennel.
Szerintetek én voltam a bunkó, mert nem adtam neki 200 Ft-ot?
2014. febr. 20. 14:31
11/11 anonim válasza:
Egyszer elofordult hogy buszmegalloban kertek tolem is penzt kajara. Penzt azt nem adtam, viszont volt nalam egy eleg finom szendvics(szalami mellett volt benne sajt, paprika, salata), raadasul adtam volna melle fel liter vizet is. Meg engem szolt le, hogy kepzelem en azt, hogy o majd szendvicsen meg vizen fog elni. El is kuldtem a k. anyjaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!