Normális az akinek az egyik gyerekét úgy hívják Bianka, a másodikat meg elnevezi Blankának?
Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 15:53
11/19 anonim válasza:
"6-os vagyok, 7-es miért ne lehetne adható név? Barátnőm is úgy hívják, hogy Kiara egy másikat meg, hogy Chiara. Akkor most?"
A Magyarországon született és anyakönyvezett gyerekeket listából lehet elnevezni vagy bizottság elé kell vinni a névkérelmet (amit rendre elutasítanak) amennyiben nem szerepel az adható nevek listáján:
Bocs, most látom, Kiara van. :)
12/19 anonim válasza:
Ez mondjuk egy raccsolóstól furán hangzana. De mindenki szíve joga hogy nevezi el a gyerekét. Akár Vag Ina is lehetne, vagy Vég Béla. De a Piros Mercedes se rossz.
13/19 anonim válasza:
11-es Érdekes, "Kisó" nevet lehet adni valakinek de Chiarát nem? Amúgy akkor nem tudom, hogy hogyan lett az a neve, hogy Chiara ha nincs fent a listán, mert ezt a szüleitől kapta nem átíratta.
14/19 anonim válasza:
Én ismerek ilyen esetet, ráadásul az illető lányok ikertestvérek...
15/19 anonim válasza:
Chiara - Kiarás válaszoló, te nem vagy tiszta...
17/19 anonim válasza:
Külföldi nevetek is csak fonetikusan lehet anyakönyvezni ha engedik a kivételt véletlenül. Szóval a Chiara sehogy sem jön ki. Átvernek.
19/19 anonim válasza:
engem az akaszt ki, amikor fiú-lány testvérpár van, és ilyen ... Péter - Petra, Zoltán - Zoltána, Viktor - Viktória, Tamás - Tamara, Szabolcs - Szabina (mindre ismerek példát sajnos)
de hát semmi közöm hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!