Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek, ha annyira utálom...

Bratilla kérdése:

Mit tegyek, ha annyira utálom az egyik tanáromat, hogy már alig bírok bemenni órára?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A fizikatanárnőről van szó, eszméletlenül gyűlölöm. Holnap is lesz fizikánk, legszívesebben itthon maradnék holnap ez miatt. Utálom a fizika órákat. (Amúgy nem vagyok tanárggyűlölő, a legtöbb tanáromat tisztelem és szeretem, de őt nem tudom.)

Mit tegyek?

2014. febr. 9. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Annyit tudsz tenni, hogy többet tanulsz, és nem adsz neki okot arra, hogy beszólhasson, egyest adhasson. Viselkedj az óráin. Készülj többet fizikára, ha másképp nem megy, írj puskát...
2014. febr. 9. 22:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
És konkrétan mi vele a problémád? Mert azt nem írtad le.
2014. febr. 11. 14:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Bejársz és szépen csendben lapítasz és legalább annyit készülsz, hogy ha kérdez, akkor nagy valószínűséggel tudj valami használhatót válaszolni és legalább 3-ast kapj...

Ne provokáld, ne ellenkezz, valamit tudj az anyagról és maradj csendben, amíg nem kérdez!

Más értelmeset nem tudsz, ez van, az életben lesz még olyan, hogy valaki nem szimpi, de együtt kell vele dolgozni.

2014. márc. 3. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!