Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti mit tennétek ilyenkor?

Ti mit tennétek ilyenkor?

Figyelt kérdés
A szomszédot bántalmazta a férje, és ő elszökött a gyerekekkel, a férje jelentette a rendőrségen, meg mindenhol keresteti egy ideje. Ha valahol látnátok az illetőt elmondanátok a férjnek, vagy rokonoknak, így, hogy tujátok miért menekült el?
2014. febr. 8. 11:55
 1/5 anonim válasza:
Dehogy mondanám el!!!Hátha szegény talál valami megoldást,hogy az idióta férjétől megszabaduljon!!
2014. febr. 8. 12:01
 2/5 anonim válasza:
hogyha biztonságban van és jobb sorsban akkor nem, de ha szenved szegény még jobban akkor inkább elmondani, és majd lehet másképpen elölről kezdeni.
2014. febr. 8. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én lelkiismeretem mindenképpen odáig vinne, hogy a rendőrségnek mondjam ezt el.
2014. febr. 8. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem avatkoznék bele mások életébe. Ha egy nő odáig jutott, hogy a gyerekeivel meneküljön az otthonából, akkor hogy árulnám el bárkinek is a tartózkodási helyét? Fordított helyzetben én sem örülnék ha a szomszéd aki meglát, rögtön szaladna és elmondaná hol vagyok.

Azért gondolj bele. Micsoda kitartás, erő kellett ahhoz, hogy végre fel mert állni, és lépni mert a nő. Végre meghozott egy fontos döntést. Nem akarja, hogy a gyerekei ilyen szadista apa mellett nőjenek fel. Én nem árulnám el, sőt ha módom lenne, inkább segítenék neki.

2014. febr. 8. 12:20
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Dehogyis mondanám el! Minek? Hogy a férj még jobban megverje?!
2014. febr. 8. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!