Mit lehet csinálni Szegeden?
Szia. Bár nem mostani a kérdés, de én a barátaimmal, párommal ezt szoktuk csinálni még Szegeden:
Költséges programok:
- bowling, teke
- jégkorcsolya
- Parapark/Exit szabadulós játék
- színház/múzeum
- fürdőzés/szaunázás
Ingyenes programok:
- társasjáték klub
- geocaching (Szegeden van pár láda elrejtve)
Ezek a fix programok, azonban hetente rá szoktam menni Facebookon a keresőbe beírom, hogy "Szeged" és rámegyek az esemény fülre. Itt mindig találok legalább egy olyan szervezést a hétre, ami érdekel. Koncert, Slam/stand up előadás, fesztiválokra, előadások, ingyen edzési lehetőségek, biciklitúrák Szeged környékén, angol társalgási gyűlések. A két színház honlapját is folyamatosan nézem, havonta egyszer oda is elmegyünk. Figyelem a szegedi médiákat is, most pl. a frissen felújított Dóm ingyen látogatható. A Móra Ferenc Múzeumban is rendeznek nagyon érdekes kiállításokat, valamint az Agóra honlapján is érdemes nézelődni a programok között. Nyáron nagyon szép Szeged, megelevenedik, kivirágzik a természet így kiülünk a Széchenyire festegetni, rajzolni. Most éppen párommal önkéntesnek is jelentkeztünk egy szegedi állatvédő egyesülethez, bár tudom, hogy ez nem kifejezetten "legyünk kettesben" program, de bízom benne, hogy a közös cél érdekében még jobban összekovácsolódunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!