Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan lehet fellépni a...

Hogyan lehet fellépni a szomszéd ellen, ha túl hangosan él nemi életet?

Figyelt kérdés
A nyár végén beköltözött a szomszédba egy huszonéves egyetemista pár. Kedvesnek, normálisnak tűntek és tényleg nem is lenne velük baj, de nagyon hangosan élnek nemi életet, ami nagyon zavaró és több szomszédnál is kiverte a biztosítékot. Annál is kellemetlenebb, mert nálunk is két kisgyerek van, akik nem értik még, mik ezek a zajok de folyton kérdezősködnek. A lány tényleg túl hangosan sikongat, de a srác sem semmi, főleg mikor élvez..Nyáron olykor a nyitott ablak mellett sem zavartatják magukat, olyankor konkrétan az utca is visszhangzik.. 4 emeletes panelról van szó, ahol amúgy is minden hallatszik, áthallatszik, de ez már így hónapok óta túl sok. Próbáltunk beszélni velük, de őket ez nem nagyon érdekli, meg letagadják, hogy azok nem ők .. szóval nem hajlanak a probléma orvoslására. A srác tulajdonosa a lakásnak. Jogilag mit lehet lépni az ügyben, ami tényleg hatásos lenne?

2013. dec. 15. 19:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én undorító vagyok?? menjetek anyátokba kavarni !!!!! én szimplán csak nem akarok mások dugását hallgatni állandóan!!! na azért is, most adtatok egy löketet, amint este 10 után mostantól meghallom, azonnal bejelentem, rendőrt hívok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. dec. 15. 21:40
 12/17 anonim ***** válasza:
1%
Szánalmas kis prűd vagy. Csak azért mert te már kiöregedtél a férjeddel nem kell irigykedni a fiatalabbakra :p
2013. dec. 15. 21:45
 13/17 anonim ***** válasza:

hát nem kell este 10 ig várni

már nincs ilyen szabály

csendháborítást bármikor el lehet követni

de nem tudom mit vársz ettől az akciótól, mert a problémád nem fog megoldódni

2013. dec. 16. 11:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Akik leprűdözték a kérdezőt, felfogom jelenteni őket.
2013. dec. 19. 01:31
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Várom a feljelentést faszikám :D
2013. dec. 19. 16:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Akik ennyire védik ezeket, kívánom, hogy hasonló "jóban" legyen részük. Miért kell állatként ordítani egy vacak kis szexus miatt? Dugjanak a pusztában.
2014. febr. 5. 13:26
 17/17 anonim válasza:
0%
XDXDXDXD komolyan sírok , kajak azér mert ti már kiöregedtetek nem kell másokat basztatni mert ők még jól érzik magukat!
2014. jún. 1. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!