Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mihez kezdjünk, ha beázik a...

Mihez kezdjünk, ha beázik a tető, de mindenki közli, hogy nem az ő tetője?

Figyelt kérdés
Társasház, mi vagyunk a zárószint. A szennyvízcső szellőzője körül van beázás. Nem vészes, de elég bosszantó, ledobta a vakolatot, festéket, penészesedik, stb. Kihez forduljunk, ha a lakógyűlés lesz@rja?
2013. okt. 1. 13:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nincsen. Egy árva lélek se. Csak azt állapítottuk meg egyértelműen, hogy beázás. :D
2013. okt. 3. 06:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Bocs,de már azt is leírtam,hogy konkrétan mi ez,és azt is, hogy mit kell tenned.De ha még mindig latolgatod az esélyeidet a vízzáró vakolattal meg az egyéb barkácsmegoldásokkal kapcsolatban,akkor gratulálok,nézegesd csak a penészfoltodat még évekig.
2013. okt. 3. 18:34
 13/18 A kérdező kommentje:
Ha te írtad, hogy a csövet kell kicserélni, hidd el, én örülnék neki a legjobban, ha ki lenne cserélve. De hiába beszéltem a közös képviselővel, a lakók álláspontja az, hogy nem kell cserélni, ezért marad úgy, ahogy van. Nálunk erről szavaztatni kellett, és mivel sokaknak felújították a fürdőszobáját, félnek, hogy szétverik a szép, új csempét. Hiába vállal a kivitelező garanciát és teljes helyreállítást. Szóval egy csőcsere nélküli megoldás is érdekelne.
2013. okt. 3. 19:07
 14/18 anonim ***** válasza:
A csövet ki is lehet bélelni.Cserélni csak nálad kell,ahol átáztatja a falat.
2013. okt. 4. 23:18
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez egy eternit cső. Nem lehet szakaszosan cserélni, mert ripityára törne szét az alattam lakó szakasza is, és így tovább... Már több vízvezeték szerelővel is megnézettük és azt mondták, hogy kockázatos a bélelés, mert eltörheti a csövet, egyáltalán nem javasolják. Ráadásul az egészet kéne bélelni, egyszerűbb lenne új csőre kicserélni az egészet.
2013. okt. 7. 20:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Dudolj
2013. dec. 14. 18:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Végül az lett, hogy a lakásfenntartó kiküldte az embereit. Csak a mi szintünkön akarták kicserélni, ami olyan jól sikerült, hogy az alattuk lévő szomszéd kezdett ugyanúgy beázni, mint előtte mi. Tehát a cső teteje megrepedt, áteresztett. Úgyhogy végül kicserélték lefelé az egészet. De ez csak két hete készült el, szóval hosszas rinyálás eredménye volt. Viszont közös költségből kifizették az egészet, nem kellett pluszban fizetni semmit.
2013. dec. 16. 14:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Ugye?
2013. dec. 18. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!