Budapest melyik kerületében a legkisebb a cigány kisebbség aránya?
Figyelt kérdés
Úgy értem Budapest melyik kerültében vannak legkisebb arányban jelen a cigányok?
Csupán érdekel mert annyiszor hallani hogy a VIII. kerületben így-meg-úgy vannak a cigányok, de arról még sose hallottam hogy melyik kerületben vannak a legkisebb arányban.
2013. szept. 18. 18:27
1/8 anonim válasza:
1. és 2. kerület
ritka ott a rózsadombi vityillók között.
2/8 anonim válasza:
egyébként tök mindegy, mivel mindenütt ott vannak, még az 1 kerületben is, főképp lomtalanítás idején
4/8 anonim válasza:
A XIV. kerületben valóban kevés van (Fogarasi út környéke), oda járok suliba.
5/8 anonim válasza:
II,XII. És állítólag Újpesten sincsenek sokan (IV)
6/8 anonim válasza:
ÚJPESTEN RENGETEG VAN! Ahol sok van: Soroksár, Pesterzsébet, Pestszentlőrinc, Csepel, 6., 7., 8., 9., 10. kerületek, Rákosborzasztói kerületek egyes részein, Újpest (4.ker.), Angyalföld (13.ker.) A budai oldalon Dél-Budán és Békásmegyeren van több roma, 1., 2., 12. kerületekben is vannak, de ott kevesebben, mint Budapest többi részén.
7/8 anonim válasza:
Tényleg? Azt nem tudom mert ott nem jártam, arra azért írtam hogy állítólag. Egyik ismerősöm ott lakott az azt mondta hogy nincsenek, ezek szerint hülye :D
A II,XII-be szoktam járni ott 1000% hogy kevés van.
8/8 anonim válasza:
6.kerületnek csak az egyik részén vannak sokan. én a nagykörúton belül lakok, arra nagyon kevesen vannak. de az Andrássy egy része kívül van a körútról és arra sincsenek. még az 5.kerületben nincsenek. Ez a belváros. Budán a 11.1.2. a jók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!