Szerintetek ciki lenne az erkélyemen jógázni?
Magyarországon sok buta ember van,aki más életével foglalkozik,főleg,ha falusi vagy..na itt ciki lenne,itt bolondnak tudnak nézni ilyenekért..(itt életunt emberek laknak,ismerem mindet).
Viszont egy nagyobb városban már nem ciki.. :D
Miért lenne ciki? Gondolom, nem meztelenül csinálod...
Ez még falun sem ciki.
Más véleménye meg egyébként se érdekeljen.
Csupán annyiból, hogy a jóga (ha jól tudom) a befelé-fordulás, az önmagunk, és az önmagunkban levő világ, érzelmek és gondolatok mélyről való "előhozása", megismerése stb. stb.
Ha az erkélyen kezdel hozzá, engem legalábbis a külső zaj, a forgalom zaja, az autók-motorok stb. stb. eléggé zavarnának ahhoz, hogy az egészből egy jóízü levegőzésen, napozáson kívül semmi se legyen! :))
Odabent a lakásban, csendes magányban, talán hamarabb el tudsz jutni arra a szintre, ahol a fentebb írtak találhatók.
7-es vagyok!
Persze azt nem írtad, hogy jóga-torna, vagy jóga-meditáció, amit csinálni akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!