Van még rajtam kívül olyan ember aki így szeretne élni?
Nekem nem igazán jön be ez a "fogyasztó társadalom", sokkal közelebb érzem magamhoz a "természetes" életet.
például: [link]
Sokan gondolkodnak úgy, mint te.
www.facebook.com/TrueActivist - tudom ajánlani figyelmedbe!
Ezen kívül léteznek Magyarországon termelői közösségek. Egy csöppet sem könnyű a munkájuk, de évezik. És nem neteznek napi több órákat, azért nem találkozol velük.
Az amish dolog nem hülyeség. Náluk nem első a vallás, hanem a termelői közösség. Az más kérdés, hogy vallási eredetük is van.
Aztán vannak, akik a kapitalizmus és termelői közösség között élnek. Ezek többnyire vidéken, állattenyésztéssel és földműveléssel, sör/pálinka főzéssel, bor termeléssel foglalkoznak munka után. Egy biokertészetet képzel el, amit délutánonként kezelnek, mert nem tetszik nekik a kapi-tili-toli.
Vannak, akik terményekkel folytatnak csere-kereskedelmet: 5 kg dióért kap 6 liter napraforgó olajat, stb... (apechesek és besúgó kommunisták ne itt éljék ki magukat!)
Ez a fajta gondolkodás ki lett irtva, pedig teljesen egészséges.
Remélem megtalálod a saját elképzeléseidet!
Keresgélj kitartóan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!