Nem gáz ha neten egy híresség megmutatja hol lakik?
Dehogyis! Sarka Kata is bemutatta a házukat.
Engem amúgy is nagyon érdekel a lakberendezés, ha lefilmezed a lakásodat, én nagyon szívesen megnézném. Töltsd fel a youtube-ra, az emberek kíváncsiak, még akkor is, ha tök átlagos lakásod van, vagy az alatti/feletti.
hát megtámadják?oda mennek a rajongók..stb.
kata más hiszen ő magyar neki nincs több millió rajongója,rá annyi ember nem kíváncsi mint pewdékre
Én csak azon csodálkozom, miért "híresség" egy olyan ember aki naphosszat számítógépes játékokkal játszik, ezt megörökíti és felrakja a youtube-ra...
Miért nem kizárólag az olyan emberek a hírességek, akik valamit hozzá is tesznek a világhoz? Nem csak pazarolják az áramot...
Sokakat érdekel (pl. engem is).
És azért ne legyél már ennyire parás, nem fogják megtámadni őket. :D Miért támadnák meg?
A legtöbb hatalmas, ruhadt-gazdag hírességnek csináltak már fotósorozatot a házáról.
Mégsem támadják meg Rihannát, Katy Perry-t, sőt, még JB-t sem!
Amúgy meg, ha valaki meg akarja támadni őket, akkor sem azért fogja, mert látta a házukat. Valahogy úgyis kinyomozná, hogy hol laknak, nem kell ehhez videó.
Egyéb problémád ha van, azt nem értem.
A ház csak ház.
Mi már fogadtunk be cserediákokat is. Idegenek voltak, akik bejöhettek a házunkba. És lásd, túléltük. :D
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!