Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tehetek a szomszédom ellen?

Mit tehetek a szomszédom ellen?

Figyelt kérdés
Már napok óta, az esti órákban tüzet rak egy hordóban és égeti a szemetet. Az a baj, hogy lefojtsa és csak a füst száll pont akkor, amikor lehűl a levegő és szellőztetnék. A poén az, hogy még nem költöztek be, hanem mikor elmennek, akkor gyújtsák meg. Mi a megoldás?

2013. aug. 13. 20:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tisztelem a hozzá állásod kedves első,elméletileg valóban így kellene tenni.DE:sajnos aki nem veszi észre -vagy direkt csinálja- a másokat bosszantó dolgokat pld.bömbölteti a "zenét",hangoskodik,égeti a nedves gazt,szemetel,követ dobál a kertedbe,gondolod megérti mit szeretnél? Hidd el ha szólsz szépen, akkor is ezt kritikának fogja fel,olaj a tűzre!(8-as)
2013. aug. 14. 22:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Rendben, értem. :) Csak én mindig első sorban a kedvesebb módszerrel kezdeném, egy beszélgetéssel. És ha az sem működik akkor mást találnék ki. :)

2013. aug. 15. 10:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Kedves első,ha szólsz akkor megharakszik,és bármi atrocitás éri pld.valaki szemetel a háza előtt,vagy becsengetnek éjjel,össze kenik v.mivel a kerítését,mit gondolsz kit híbáztatna? Szereznél egy ellenséget,még akkor is ha ő cselekszik rosszat,bármi történne,Téged okolna érte.Ezek után mit tennél,kérdem én?
2013. aug. 15. 11:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Mivel ilyen konkrétan nem történt velem, emiatt nem tudhatom. Akkor gondolkoznék rajta. De minek előre ezeken eszmélni? Majd eljön az ideje amikor kell, és akkor tudni fogom rá a választ. :)

Én itt egy ötletet adtam, próbáltam választ adni a kérdésre. Mert azért vannak olyanok, akikkel meg lehet beszélni. :) Te nem gondolod jónak, ezt én elfogadom, sőt a jövőben tudni is fogom, hogy mit NEM szabad tenni. :D

Most feleslegesen vitatkoznánk. Én beismertem, hogy neked van igazad. Láthattad azt is, hogy nekem milyen a hozzá állásom egy ilyen ügy érdekében. :)Nem szeretném, ha elfajulna ez a kis kérdőre vonás. ^^

2013. aug. 15. 19:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Igazad van Első! Jobb békésen indítani. Ez a legcélravezetőbb. Aztán ha, nem működik, akkor még mindig itt a többi módszer...
2013. aug. 15. 22:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Tegyél robbanóanyagot a hordóba.

.

2013. aug. 21. 15:29
 17/17 A kérdező kommentje:

Probléma megoldva. Aznap este már nem tudtam elviselni, ezért lelocsoltam. Másnap amikor találkoztam a szomszéddal, elnézést kértem, hogy ezt csináltam, de megmagyaráztam, hogy nem tudtam kinyitni az ablakom a füst miatt, bent viszont nagyon meleg volt. Elnézést kért, megígérte, hogy nem az esti órákban tüzeli majd el.

Tehát a legcélravezetőbb jelen esetben ez volt. Persze ők új szomszédok meg mindkettejük tanár, a tüzet pedig nem ők, hanem az előző tulaj gyújtotta meg minden este. Most már minden rendben, köszönöm a tanácsokat!

2013. aug. 22. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!