Szomszéd családi házon csörög a riasztó? Mit tegyek?
Én nem rabolnám az időmet telefonálgatással, mennék a légpuskáért a pincébe, azt indulnék a házhoz, lőnék a levegőbe majd kikergetném a lakásból
Egyszer két cigány hapsi cirkuszolt, meguntam és csúzlival közéjük lőttem egy petárdát
21/F
Ha olyan riasztó van ott amit egy cég figyel, ezt láthatod a külső dobozon akkor hívd fel a céget hogy észlelték-e a riasztást az adott objektumban, de ha ők észlelik és telefonon nem tudják elérni az illetőt aki ott lakik akkor ki kell vonuljanak körülnézni, aztán értesíteni a rendőrséget. De az is lehet hogy csak a huzat becsapta az ablakot és annak hatására aktivált a riasztó, fene tudja.
Szomszédomban is van riasztó azt is egy cég figyeli és ott is volt hogy nem csukták be rendesen az ablakot és mivel az a teraszra nézett oda is volt érzéeklő telepítve így amikor a huzat hatására kinyílt az ablak akkor egyből beriasztott a ház, de akkor kijött a cég, telefonáltak, közbe akkor én épp kint voltam és megkérdeztek engem hogy nem-e láttam-e valami gyanúsat. Aztán elérték a tulajdonost, mielőtt rendőrt hívtak volna gyorsan hazasietett, körbenéztek és akkor látták hogy az ablak nyitva volt, de mivel nem volt nyoma erőszakos behatolásnak mert a kilincs nyitott helyzetben volt és nem láttak sérüléseket amik arra utalhattak volna hogy valami szerszámmal megpiszkálták, így nem volt semmi. De mindenképp menj oda, nézzél körül, ha betudsz menni a telekre akkor menjél be nézzél körbe, aztán ha látsz valami olyat ami nem oda illő hívd a rendőrséget.
De mindenképp csengess be a lakásba többször is mert lehet hogy otthon vannak és tesztelik éppen, mert időnként szoktak ilyet.
Írd meg mi volt! Lehet, hogy csak egy menyét!
Aztán majd benn lesz a hírekben, hogy "Lelőtte a menyét."
Vagy épp valami életellenes történt ott, ahol szól a riasztó.
Ehhez is passzol egy jó szalagcím az újságba:
"Kanalas Ernőt villájában megkéselték."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!