Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni?

Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2.emeleten lakunk,az ablakunk "alatt" autóbeálló és garázsok vannak,ez idáig ok.de van egy szépen gondozott parkszerűség is ami ugyan nem zárt,de kint van 3 tábla hogy magánterület,kutyát behozni TILOS!!! na ehhez képest mindennap legalább 200 kutya sz@rik hugyozik ide arról nem beszélve,hogy a drága gazdik traccsolnak is közben jó hangosan olyannyira,hogy a 2.-on nem hallom a tv-t tőlünk.minden nap ez megy,szóltam már szépen szóltam csúnyán,annyi történt,hogy mikor elkezdenek ugatni de úgy,hogy leszakad az agyam tőle akkor annyit mond a kutyának hogy pszt! kihez kell fordulni? a házunkban a portaszolgálatosok nem foglalkoznak vele.
2013. júl. 24. 15:01
 1/2 anonim válasza:
100%

én ilyenkor kamuruhában, kamucsekkes füzettel mászkálgatnék és a nem megbírságolás miatt kenőpénzeztetném magam...

Egy idő után biztos nem jönne oda senki

2013. júl. 24. 15:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Közös képviselőt keresd meg.
2013. júl. 24. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!