Segítség! Az utóbbi 3-4 éjszaka valaki be kopog a házunkba és mire kiérünk nem látunk senkit!?
Figyelt kérdés
Már kezdünk félni, hogy mi lehet ez . Legfőként azért, mert már több ismerőstől halottunk már ilyen történeteket, hogy az éjszaka közepén valaki bekopog és mire ajtót nyitnak nem találnak kint senkit?Halottunk már a nagyon magas fekete ruhában lévő férfi figuráról aki ezeket csinálja. Valaki halott ezekről? És tudnánk valamit csinálni, hogy megszűnjön ez az ijesztő játék amit velünk űznek? Vagy esetleg rajta kapjuk?2013. jún. 17. 12:00
11/15 anonim válasza:
LSD-ről és egyéb hallucinogénekről le kellene állni, Kérdező:)
12/15 anonim válasza:
Emberfeletti, mi? Nagyon sivár az életed, hogy ilyen ordenáré butaságokat kell kitalálnod? Így próbálsz mások szemében érdekesnek tűnni? Így csak hülyének leszel nézve.. írd a baromságaidat az "ezotéria" témakörbe.
13/15 anonim válasza:
Családi ház ? Szerezz valami vad kutyát ,nem fognak beugrálni a kölykök kopogtatni. De a kamera ,mozgásérzékelős reflektor is jó megoldás.
14/15 anonim válasza:
Gereblyézzétek fel az ajtó előtt minden este és legalább akkor látszani fognak a nyomok.Vagy ha beton akkor öntsetek ki homokot.
Nálunk is a kutya este mindig csörömpöl vmivel és én meg azt hiszem mindig hogy van ott valaki.
Sőt a macskánk is feljár a tetőre és dübögéseket csinál.Nem tudtam addig elképzelni mi dübög a tetőn egyszer megnéztem hát a macska volt az.
15/15 valaki : válasza:
Jelezném,hogy nem kell mindent a fiatalokra kenni, én 3 részeg 40-es pasast láttam egyszer délután ugyanezt csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!