Szerintetek lehetne egy ilyen kozosseget alapitani?
Én élnék így.
Persze azért rendesen át kellene beszélni a dolgokat.
Biztos vagyok benne, hogy mindenki tudna olyan munkat vegezni amibol kijon a minimal ami kell. Pl. varras, horgolas, himzes, befozes, keramia, hangszer keszites, butor keszites, ha van feles tej akkor annak az eladasa es a tobbi. Penz meg persze kell hozza de azert nem rengeteg. 1 ha kb egy millio jelenleg ami persze nem olcso, de a varosi elet sem az. Hazat epiteni pedig potom penzbol is lehet, ha ugyes az ember es van ideje. Lasd azt a pasit aki domb oldalba epitette a hazat.
A hiba szerintem inkabb a szakertelem hianyaban lenne, illetve, hogy keves ember gondolna ezt komolyan. Na mindegy, en azert nem adom fel, ha mast nem, majd magam elek onfenntarto modban. A hazon kivulben volt par ilyen csalad es nekik is megy. Raadasul pont a szulinapomon adta a tv, ez egy jel. :D Koszonom a valaszod, nem "beszolni" akartam, csak reagalni. Tenyleg koszi!
Biztos sokan vannak, akik vágynak a régi paraszti életre, de azt felejtsd el, hogy akinek birkája van az majd csakúgy odaadja. Idővel itt is ugyanúgy ki fognak alakulni az egyenlőtlenségek és a nőkért folytatott harc.
Csak vigyázzatok nehogy végül valakiből földesúr legyen bitófával a kapu előtt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!