Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » TV-t üvöltető szomszédra...

TV-t üvöltető szomszédra rendőrt kihívni?

Figyelt kérdés

Egy olyan emberről van szó, akivel nem lehet szót érteni, természetesen már szóltunk neki sokszor.

Nappal is eléggé idegesítő hallgatni, éjszaka meg maga a pokol.

Hogy zajlik egy ilyen, még sose hívtam rendőrt..?

Kijönnek, gondolom nekem kell beengedni őket, ilyenkor hozzám is becsöngetnek, vagy csak a szomszédhoz?

Ha többször kihívom őket kapnak valami büntetést is?

tegnap 09:35
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Elöször is, a nap bármelyik szakában ki lehet hívni rendört, az már nem érvényes, hogy csak éjszaka kell csöndben lenni.

Egyszerüen felhívod öket, elmondod, mi a helyzet, ök direkt a szomszédhoz jönnek ki. (Elvileg a nevedet sem mondhatják meg neki, még kérdezésre sem)

Elsö esetben figyelmeztetik, ha többször (akár óránként is kihívhatod öket) elöfordul, megbírságolják, egyre emelkedö összegben, illetve eljárást indítanak ellene.

tegnap 09:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Úgyis sejtik, hogy én hívtam ki, mivel senki más nem szólt nekik..

Mekkora pénzbírságot kaphatnak? Ha egy gyorshajtás 50ezer..

tegnap 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Havernál voltunk házibulin panelban, ránk hívták a rendőröket, havert huszonvalamennyire cseszték meg. Utána haza is mentünk, mert amúgy miattunk történt. Szal csendháborításért kb. ennyiben kell gondolkodni.
tegnap 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Esetleg kérdezd meg a többi szomszédot, valószínűleg nem csak téged zavar, csak a többiek inkább kerülik a konfliktust. De igazából az ilyen idiótákat a rendőr se fogja érdekelni. Majd megjátssza, hogy ő nem tudta, hogy hangos, aztán kb. 2 napig 'csend' lesz, majd kezdi újra. Mire eljutna x. alkalomig, amikor ELVILEG büntetést kapna, majd pont akkor kikapcsolja, mire a rendőrök kiérnek. Az ilyen tahóknak általában már tapasztalatuk van ebben, nem véletlenül nem volt elég, hogy a kérdező már jelezte nekik. Kulturált ember egy ilyen után elnézést kérne és szégyellné magát. Az ilyen parasztokkal igazából semmit nem lehet kezdeni. Nem véletlenül van tele az internet hasonló kérdésekkel. 10-ből kb. ha egyszer születik tényleges megoldás.
tegnap 11:06
 5/7 A kérdező kommentje:

3, aki feljelentette őket az már meghalt, a másik meg elköltözött egyből, amint lejárt a bérleti szerződése, de az is kihívta rájuk párszor a rendőröket.

4, sajnos ez a helyzet itt is.És ráadásul agresszívek is emellé. Igazi panelprolik a kádár rendszerből.

tegnap 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos semmit, az én felső szomszédom is hangosan hallgatja a tv-t és le is tagadja.
tegnap 11:43
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ilyennek hallókészülék kéne nem rendőr..
tegnap 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!