TV-t üvöltető szomszédra rendőrt kihívni?
Egy olyan emberről van szó, akivel nem lehet szót érteni, természetesen már szóltunk neki sokszor.
Nappal is eléggé idegesítő hallgatni, éjszaka meg maga a pokol.
Hogy zajlik egy ilyen, még sose hívtam rendőrt..?
Kijönnek, gondolom nekem kell beengedni őket, ilyenkor hozzám is becsöngetnek, vagy csak a szomszédhoz?
Ha többször kihívom őket kapnak valami büntetést is?

Elöször is, a nap bármelyik szakában ki lehet hívni rendört, az már nem érvényes, hogy csak éjszaka kell csöndben lenni.
Egyszerüen felhívod öket, elmondod, mi a helyzet, ök direkt a szomszédhoz jönnek ki. (Elvileg a nevedet sem mondhatják meg neki, még kérdezésre sem)
Elsö esetben figyelmeztetik, ha többször (akár óránként is kihívhatod öket) elöfordul, megbírságolják, egyre emelkedö összegben, illetve eljárást indítanak ellene.
Úgyis sejtik, hogy én hívtam ki, mivel senki más nem szólt nekik..
Mekkora pénzbírságot kaphatnak? Ha egy gyorshajtás 50ezer..

3, aki feljelentette őket az már meghalt, a másik meg elköltözött egyből, amint lejárt a bérleti szerződése, de az is kihívta rájuk párszor a rendőröket.
4, sajnos ez a helyzet itt is.És ráadásul agresszívek is emellé. Igazi panelprolik a kádár rendszerből.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!