Mennyire jó ötlet Pestre felköltözni ha eddig vidéki voltam ,de vonz a nagyvárosi nyüzsgés? Aki Pesten lakik szeretlek ott lakni ? Mik a hátrányai?

Én hasonló motivációval jöttem Budapestre, mikor volt rá lehetőség. Ahogy megismertem a várost, rájöttem, hogy sokkal több van benne, és valószínűleg az éretlen csitri énem élete legjobb döntését hozta meg ezzel. Csak hogy egyet mondjak, soha nem voltam munkanélküli. Ha nem is a szakmában, de valahol mindig találtam munkát, még akkor is, mikor covid volt és szélnek eresztettek mindenkit.
13. éve élek itt, soha többé nem tervezek vidékre költözni nyugdíj előtt (de az az én generációnak úgysem lesz), esetleg külföldre, de egyelőre jól megvagyok itt. Azon kívül, hogy az albérleti piac egy katasztrófa, meg sok a csöves, engem a mai napig lenyűgözött, hogy milyen szép maga a város, hogy 5 percenként jár a busz, hogy hajnal 2-kor is van tömegközlekedés, hogy mindegy, milyen későn végzek, lesz még nyitva bolt, hogy hányféle program, esemény, sportolási lehetőség van.

6, kerdezo: akkor a Belvaros a Vaci utcaval, Andrassy ut, korut, es a plazak, pl. Westend, akar a budai oldalon, pl. Mammut.
Vagy a bulinegyed a pesti reszen, szinten a Belvaros kozeleben, pl. Deak ter, Kalvin ter, Baross utca, Raday utca es kornyeke.

Ha neked a nagyvárosi élet kell, akkor persze. De ezt csak te tudhatod, nem mások Hiába jó valakinek valami, nem garantált, hogy enked is az lesz.
Na meg nagyon nem mindegy milyen környéket tudsz megengedni magadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!