Hogy lehet valaki ennyire életképtelen fiatal ember létére?
Ma délelőtt hazajött a szomszéd fia valahonnan, leparkol aztán elkezd benézegetni a kocsi alá.
Én már messziről hallottam, ahogy enged lefelé a gumija. Tipikus hang, szerintem nem lehet összetéveszteni semmivel.
Kérdeztem tőle, hogy adjak-e neki emelőt, aztán azt mondja: "há én nem tudom, azt nézem mi lehet ez a hang, azt izélem, hogy nem e kilyukadt az üzemanyag tartály és azt hallom szivárogni"
Úgy világosítottam fel, hogy defektet kapott. Meg is mutattam neki, hogy rátettem az ujjamat a defektes részre és elhallgatott a hang.
Azt mondja: "Jaaaa, hogy ez a gumiról jön! Nem kell amúgy semmi, köszi. Van mindenünk hozzá, majd mindjárt szólok faternak aztán megcsinálja."
Borzalom, hogy fiatal huszonéves férfi létére ennyire életképtelen. Ez a mai generáció?
Egyébként hozzáteszem, hogy ez az ember amúgy mentőápoló. Szerintetek, hogy megy ki az ilyen egy beteghez?
"Lehet te meg nem tudnál egy újraélesztést csinálni, ha családodban történne valami."
Nem LEHET, BIZTOS!!! A kérdezö a tipikus mindenbe beleköt szomszéd, aki szerint csak ö a szuper lény!
ma 18:30
pontosan. az én szüleim is ilyenek voltak. az ég világon semmit se tanultam tőlük, csak azt, hogyan kellene napi 1 üveg bort beverni, 1 doboz cigarettát elszívni, munka után (szigorúan 1 műszak, sose dolgoztak máshogy) letenni a valagát, azt a tévét bambulni, közben vedelni. Közben meg észt osztani, hogy bezzeg de kéne az a katonaság... ez volt a nagy szocis okos generáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!