Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A fővárosban a belvárosi...

A fővárosban a belvárosi gangos házak tulajdonosai hol tárolják az autóikat?

Figyelt kérdés

Például Székesfehérváron is minden panellakásnál van már autó, mindenhol egymás hegyén-hátán parkolnak, én már inkább buszozok oda 15 km-t, de nem autóval megyek, mert a parkolás már katasztrófa sokszor.

A budapesti belső kerületek lakói hol oldják meg a parkolást, vannak autóik? Vagy tömegközlekednek?

A panelházak között van valamennyi hely legalább, na de a tömött házsorok, és szűk utcák környezetében hogy van ez?

Még garázssorok sincsenek, mint egy lakótelep esetében tartozik 100 lakáshoz 20 garázs. Ott semmi, max 3 autó fér el a tömb előtt.

dec. 19. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Utcán, valahol mélygarázsban vagy p+r-ben. Vagy eleve nincs autójuk.
dec. 19. 12:12
 2/9 anonim ***** válasza:
15%
Van pár ház, ahol van belső udvari parkoló, de a legtöbb az utcán. Ezért sem értem, hogy sok csaj miért várja el, hogy nagyvárosban legyen a pasinak kocsija? Mikor ott a TAXI.
dec. 19. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk be lehet állni a belső udvarba, de nyilván nincs annyi hely, ahány embernek autója van... kihalásos alapon lehet parkolóhelyhez jutni, szó szerint.

A többiek az utcán parkolnak. Ezért nincs autóm nekem. Gyalog, biciklivel, hosszabb távon tömegközlekedéssel járok, pedig néha jól jönne a kocsi, de nem akarom, hogy az utcán rohadjon.

dec. 19. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:
2 vagyok, mi a gond, hogy igazam van? >:)
dec. 19. 13:11
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

A legtöbb nő a fővárosban nem várja el.

dec. 19. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
5. Itt, a Gyakorin olvasom mindig.
dec. 19. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Nagyon ra vagy kattanva a pesti belvarosra a kerdeseiddel.
dec. 19. 14:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Utcán a ház előtt, ha nincs szabad hely, megy az ember 1-2 kört.
dec. 19. 15:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Nincs autóm, barátnőm is eladta amikor ide költözött, 3 szomszédból is csak az egyiknek van.

Amikor nagyon kell bérlek egyet, évente kétszer háromszor.

dec. 19. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!