Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyi roma él ma Magyarországon?

Mennyi roma él ma Magyarországon?

Figyelt kérdés
Szerintem már 2 millió biztos...

ma 09:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A KSH szerint 2022-ben 210 ezren vallották magukat romának, de szerintem ez a szám meg sem közelíti a valóságot. Egyrészt biztos van köztük aki a népszámláláson magyarnak vallotta magát illetve biztos sok olyan is van, aki ki sem töltötte ezt a dokumentumot.
ma 09:27
 2/10 anonim ***** válasza:
61%

Orbán miatt rohamosan nő a számuk. Imádnak ebben az országban élni.

Félek hogy csak egyre több cigány lesz, szaporodnak is nagyon.

ma 09:37
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Több mint amennyinek kéne sajnos.
ma 10:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok.
ma 10:10
 5/10 anonim ***** válasza:
1 és 2 m között valahol
ma 10:35
 6/10 anonim ***** válasza:
15%

Orbán miatt?

Na aztán miért is?

Mert gyakorlatilag megszüntetett minden olyat, amivel támogatná a cigányságot?

Tiszapetike meg elment Miskolcra gyerekotthont látogatni, ahol volt pár retkes zuhanyozó, meg klotyó, erre felhördült sokezer széplelkű.

Mi lenne, ha tiszapeti lenne a miniszterelnök, meg a szavazógárdája?

ma 10:49
 7/10 anonim ***** válasza:

"Mert gyakorlatilag megszüntetett minden olyat, amivel támogatná a cigányságot?"

Orbán mindent megszüntetett, amivel az embereket támogatja, mégis ott van az a 2,5 millió birka aki rá szavaz. Pedig ők a legszegényebb, legkiszolgáltatottabb osztály.

A gazdád nem véletlenül pózol Kis Grofóval ;)

ma 11:06
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

"Mi lenne, ha tiszapeti lenne a miniszterelnök, meg a szavazógárdája?"

Ha Tisza Petiék nyernek, akkor megszüntetik a közmunka programot és adják a szociális segélyt ami ma kb olyan havi 200-250 ezer forint lenne.

Természetesen a romák szednék a szociálist és munka helyett megint tudnának ingyenélősködni mint Gyurcsányék idejében. Sőt ezt mind a dolgozó emberektől csípnék le.

Gyurcsányék idejében nem véletlenül énekelte a Divizió 88 nevű banda, hogy "Amiért én megdolgozok azt más ingyen megkapja".

A kormányváltással csak az ingyenélősködők járnának jól, így főleg a romaszármazásúak.

Én még a Gyurcsány kormány idejében voltam gyermek. Abból a köcsög szociális segélyből egész nap ott embereskedtek a sarki kocsma előtt. Még belénk gyerekekbe is belekötöttek, most meg szépen kussba takarodnak a közmunkára így már nincs idejük sem kötekedni meg embereskedni az utcán.

Csak a rossz csicska csórók akarnak kormányválltást.

ma 11:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert magas infláció és a forint folyamatos gyengülése azt mutatja, hogy milyen jó a mostani kormányunk....
ma 11:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne zavarjon hogy pont a cigányok szavaznak a Fideszre.

ma 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!