Újpest-Városkapunál más is ismeri a szabadáras bácsit?
Figyelt kérdés
Újságot próbál osztogatni, "Tessék az újságot, szbdras", vagy valami hasonló felkiáltással.
10 éve járok arra rendszeresen és egyetlen egyszer láttam, hogy valaki interakcióba lépett vele.
Valaki ismeri őt?
Mit lehet tudni róla?
nov. 12. 08:40
1/5 anonim válasza:
Arra gondolsz, aki biceg? Minden reggel látom, amikor munkába megyek. Van egy idősebb nő is, aki Metro újságot osztogat mindig, ezt a két embert szoktam ott látni.
2/5 anonim válasza:
Mért nem lépsz oda és kezded meg az interakciót vele, ha érdekel? Komolyan, nagyobb élményt fog adni, ha én itt leírom, minthogy ő maga mesélje el saját sztoriját?
3/5 anonim válasza:
Minden reggel ott van. Mit akarsz róla tudni, miért akarsz nyomozni utána? :D
4/5 anonim válasza:
Neked biztosan megártottak az MMORPG-k, ha te már nem beszélgetésbe kezdesz az emberekkel, hanem "interakcióba" lépsz velük. 😄
5/5 anonim válasza:
Ha tényleg minden reggel ott van és újságot osztogat, lehet egy NPC. Vitézy hekkelte a játékba még a kampány idején
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!