Miért változtak ennyire az emberek miért nincsen manapság olyan nagy szomszédolások főleg Budapesten?
Sokkal bizalmatlanabbak az emberek manapság, és rengeteg az előítélet.
Pedig ha két hasonszőrű figura egymásra talál, abból jó beszélgetések sülnek ki.
Csak begubózva nehéz ismerkedni.
Hozzám anno annyi haver átjárt, végére már a süketet kellett tettetnem, mintha nem lettem volna otthon, amikor kopogtak, csengettek.
Szerintem azért is, mert már az emberek a supermarketbe járnak (vagy onnan rendelnek), onnan veszik a spanyol barackot is, nem a fáról, ugyanis a marketinges agymosással elérték, hogy azt érezzék, hogy senkik, ha nem a legmenőbb dolgokat veszik meg, és a feltétlen szükséges kacatok begyűjtése idő és pénzigényes. A gyúróterembe járnak meg a műkörmöshöz, stb. A kevés kivétel pedig nem érti, és előbb-utóbb eladja az ingatlanát egy újgazdagnak.
Biztos gondoltál már az elköltözésre, miért maradtál?
Próbáltam barátkozni, beengedtem szomszédot és minden apróságba belekötött.
Végén azzal távozott, hom rámgyújtja a házat ha kommunálisba teszem az ételmaradékot és nem komposztálok.
Többet biztos nem engedem be.
Edzőteremben szinte mindenki barátságos, segítőkész, oda szívesebben járok mint a szomszédokhoz.
Kivéve aki nem rakja el maga után a súlyokat de már messziről lehet látni ki az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!