Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Amerikában miért nincsenek...

Amerikában miért nincsenek kerítések a házak között amúgy?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 19:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%
A szuletett feleségek c fipmben is van. Meg mindenhol. Amolyan alacsony kicsik
tegnapelőtt 19:43
 2/17 anonim ***** válasza:
39%
Mert ott tiszteletben van tartva kerítés nélkül is a magántulajdon. Alias ha betévedsz egy portára ne csodálkozz, ha 2 golyót kapsz a mellkasodba instant.
tegnapelőtt 19:51
 3/17 anonim ***** válasza:
84%

Miért ne lennének?

[link]

[link]

tegnapelőtt 19:53
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Általában a ház eleje előrébb esik , elől kicsi a kerítés és oldalt van lekerítve a hátsó részhez már nehezebb bejutni kutyák miatt is szokták.
tegnapelőtt 20:19
 5/17 anonim ***** válasza:
38%
Akkor engem minek pontoztok le? En is azt irtam hogy van!
tegnapelőtt 20:49
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
legtöbb helyen nincs kerítés és az ajtókat se zárják a külváros lakóparkokban. Más államokban, ahol rendelkezésre áll olcsó kővagy faanyag, ott jellemző a kerítés
tegnapelőtt 21:24
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
Nos némi guglizás után azt találtam, hogy az előkertek minimális része van csak bekerítve, a hátsó kerteknek pedig becslés szerint kb a negyede. A nyugati parton ez gyakoribb, mint a keletin; illetve a bekerített kertek száma egyre nő. Valószínűleg kulturális okai vannak, ezt szokták meg.
tegnapelőtt 21:32
 8/17 retektorta ***** válasza:
72%
#2 Ez baromság, túl sok gagyi amerikai filmet néztél. Ott sem lőnek le mert belépsz valaki területére. Vagy ha igen, akkor az elkövető élete végéig börtönben rohad.
tegnapelőtt 23:35
 9/17 anonim ***** válasza:
62%
Inkább azt láttam, ahol én voltam, hogy egyrészt nem kell, hogy lelőjenek, elég a lehetősége a lelövésnek (egyébként sokkal erősebb jogod van a fegyvert használni, mint nálunk). A másik ok az, hogy az emberek alapvetően kedvesek és illedelmesek egymással, mondhatnám barátságosnak. A bekerítésnek pedig az az oka, hogy a kábó és az azzal összefüggő eszetlen bűnözés hatalmas probléma a US-ben, jönnek a zombik, akiket nem érdekel, hogy lelövik őket, így egyre több helyen kerítenek.
tegnap 03:29
 10/17 anonim ***** válasza:
69%
Plusz ok az itthonhoz képest elképesztő mennyiségű vadállat. Ez elég sokféle jószágot jelent, amelyek arra szakosodnak, hogy tönkre tegyék a kerted, a házad, a padlásod.
tegnap 03:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!