Mit csináljak a szobatársammal? Nem érdekli, hogy zavar vagy én vagyok öreg?
Mesteres hallgató vagyok, pár év kihagyással kezdtem. Kaptam kolit heti egy-két napot kell lent lennem.
Kaptam egy gólyát szobatársnak, azt hittem, sima liba lesz, mert nehéz szakon tanul és szolid.
Én egész nap egyetemen vagyok, 8-tól hatig. Ő viszont szeret hajnali egyig, kettőig fentlenni, olvasni, beadandót írni.
Amikor próbáltam neki szólni, hogy kettőnké a szoba és heti 1-2 nap alkalmazkodjunk egymáshoz, ő megrázta a vállát, hogy őt ez nem érdekli. Tanuljak meg szemmaszkkal és füldugóval aludni.
Vezetőséghez/Bizottsághoz nem mehetek, mert kinevetnek, hogy ez nem indok, hogy éjjel kettőig fent van.
Bocs, engem sem érdekelne túlzottan, hogyha a szobatársam, aki amúgy heti egy max két napot tölt ott, nekiáll hisztizni, hogy "hangosan tanulok". Vegyél füldugót és szemmaszkot.
Mi lenne veled egy nem csendes szobatárssal :D Örülj neki, hogy ő csak tanul meg jegyzetel.
"Vezetőséghez/Bizottsághoz nem mehetek, mert kinevetnek"
Nem csak ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!