Mit csináljak a szobatársammal? Nem érdekli, hogy zavar vagy én vagyok öreg?
Figyelt kérdés
Mesteres hallgató vagyok, pár év kihagyással kezdtem. Kaptam kolit heti egy-két napot kell lent lennem.
Kaptam egy gólyát szobatársnak, azt hittem, sima liba lesz, mert nehéz szakon tanul és szolid.
Én egész nap egyetemen vagyok, 8-tól hatig. Ő viszont szeret hajnali egyig, kettőig fentlenni, olvasni, beadandót írni.
Amikor próbáltam neki szólni, hogy kettőnké a szoba és heti 1-2 nap alkalmazkodjunk egymáshoz, ő megrázta a vállát, hogy őt ez nem érdekli. Tanuljak meg szemmaszkkal és füldugóval aludni.
Vezetőséghez/Bizottsághoz nem mehetek, mert kinevetnek, hogy ez nem indok, hogy éjjel kettőig fent van.
ma 11:45
A kérdező szavazást indított:
Igazad van. Alkalmazkodni kell egymáshoz, főleg heti egy-két nap.
Igazad van. Csapj hatalmas zajt reggel, és rázd meg a válladat, hogy téged nem érdekel, hogy nem tud aludni.
Nincs igazad. A kollégium ilyen, már kiöregedeltél belőle. Bíró ki heti 1-2 nap az alváshiányt.
Igazad van. Ne csapj hisztit, hanem cserélj szobatársat.
Nincs igazad. Tanulj meg szemmaszkkal és füldugóval aludni.
18 szavazat
1/4 anonim válasza:
nem értem a problémát, azon kívül, hogy két hisztis kisgyerek nem tud lejjebb adni az értelmiségileg felpumpált egójából, de tulajdonképpen az a bajod, hogy hetente kétszer valaki csöndben szöszöl a közeledben, amitől te bedurcizol és csakazértsem alszol, pedig reggel fontos iskolábamennivalód van? XD
2/4 anonim válasza:
Én sem értem. Azt hittem, az lesz a baj, hogy üvöltözve COD-ozik melletted vagy nemtom, de tanul meg olvas. Ennyire ne legyél már puhány. Szemmaszkkal meg füldugóval elvileg amúgy is minőségibb lesz az alvás, mert az a jó, ha semmi nem zavar közben (ha aludna a szobatárs, akkor is jó lenne), szóval ki lehet próbálni szerintem nyugodtan. Én nem próbáltam még, de néha eszembe jut, hogy jó lehetne.
3/4 A kérdező kommentje:
Azért a laptopon gepeles meg a lampafenyes tanulas nem igazán csendes
ma 14:04
4/4 anonim válasza:
Akkor kérd meg, hogy vegyen egy csendes billentyűzetet, van egy csomó már, nem csak a hangos kattogósak. Laptophoz is lehet kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!