Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ilyenkor nem illik zavarni a...

Ilyenkor nem illik zavarni a szomszédot ebéd közben?

Figyelt kérdés
Valami összejövetel van a szomszédban, több vendége van és a kertben sütögetnek. 3 autóval jöttek, és az egyik pont a kapunk előtt állt meg, így nem tudtam bejönni az udvarunkra, hanem az utcán kellett hagynom az autót. Át akartam menni a szomszédhoz, megkérni, hogy álljanak el a kapum elől, és a barátnőm azt mondja, hogy nem illik ilyenkor zavarni őket. WTF?! Rossz helyen parkolnak, engem akadályoznak, és illetlen ilyenkor szólni érte?
tegnapelőtt 16:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%

(Rajtad kívül) senki nem beszélt erőszakról… és tényleg semmilyen esemény miatt nincs joga “kizárni” másokat a saját udvarukból. Miért véded ennyire?

tegnapelőtt 17:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott erről egy felirat a Pesti Cetli-ről. :D

[link]

tegnapelőtt 17:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan elszállíttathatod a közteresekkel az autóját. Slcsak ennyire szabálytalan más kapubeállójában megállni...
tegnapelőtt 18:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
De, illik zavarni. Ők okoztak neked kellemetlenséget.
tegnapelőtt 19:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Normális hangnemben nyugodtan lehet szólni.
tegnapelőtt 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!