SÜRGŐS! Anyukám exe az ajtónk előtt van és kopog, meg itt éjszakázik. Lehet rendőrt hívni?
Anyukám exe lelépett hirtelen úgy, hogy szakítottak is.
Most 200km-ről ide utazott és a lépcsőházunkban éjszakázik az ajtónk előtt. Kopogott is, de nem mertünk oda menni.
Lehet rendőrt hívni? Vagy csak akkor ha bántani is akar? Úgy tudom ez nem minősül bűncselekménynek ha itt van csak ne engedjük be. Nem?
De félünk ha elalszunk nem-e tör be hirtelen vagy valami.
Erőszakos egy ember és már több volt nőjével is volt ilyesmi problémája. De most tényleg azon kívűl, hogy itt van nem tudunk mást felhozni ellene.
Igen kihívtuk.
Elkezdett kiabálni meg ütni az ajtónkat. Elsőre jöttek beszéltek velünk aztán az utcán meg vele. Közben kiderült, hogy részeg. Elmentek a rendőrök a férfi meg vissza indult ide a házhoz és felcsengetett a szomszédnak, hogy engedje be, nem engedte. Körbe ment elkezdett az kiabálni, hogy legalább ablakot nyiss te b.z.i
Lefeküdtünk aludni aztán rá 1 órára nem kopogott meg ilyenek hanem löködte az ajtót meg matatott vele, azonnal hívtuk megint a rendőröket. De már nem találkoztunk velük vagy ki se jöttek vagy találkoztak vele lent. Azt hittük előszőr, hogy a huzat vagy valami, de kiabált a lépcsőház aljáról, hogy te ku…va. De azóta 1 órája semmi.
Nem tudom, hogy végül mi lett ezért sem hívtuk volna ha nem történik ilyen.
"Azért ide írtam, mert elvileg semmit sem csinálnának a rendőrök, ha nem bánt."
Ezért megkérdezted, hogy hívjatok-e rendőrt. Logikus.
Igen ide írtam mert azon kívűl hogy ült és 2x kopogott semmi mást nem tett. Hajléktalan meg elvileg tartózkodhat bent a lépcsőházban vagyis legutoljára mikor szóltunk érte ezt mondták és nem is foglalkoztak vele.
De szerencsére bevitték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!