Ez azért erős túlzás, de viszont bármikor találkozhatsz késes viperás emberekkel , Borásos, Blaha, 8.ker, Dózsa Gy út, stb.
okt. 18. 19:25
2/12 anonim válasza:
Te szeretnél ott élni? Miért ne tudnál? Persze, féltenek, de szerencsére ritka a nagy baj.
okt. 18. 19:31
3/12 anonim válasza:
Attól függ, mikor és merre. Én eddig nőként 55 évet túléltem a városban.
Vannak kerületek, ahova nem megyek vagy kizárólag nappal. Pl. VIII-IX. ker. egyes részei, Kőbánya Hős utca környéke, stb.
Vidékiként az lehet nehéz, hogy nem ismered a várost. Én már tizenévesen tudtam, merre nem járhatok, és a problémás területek azóta sem változtak!!
okt. 18. 19:39
4/12 anonim válasza:
Attól függ, melyik része. Nem ajánlanám Kőbányát, Angyalföldöt, Újpestet, Pesterzsébetet és persze a 8 kert, de a többi részen nincs mitől félned, legfeljebb hajnalban, de akkor úgy is alszol
okt. 18. 20:08
5/12 anonim válasza:
Sőt, akkor sem
okt. 18. 20:08
6/12 Kroms válasza:
Bp. nagy része biztonságosabb, mint egy átlagos rejtett erőforrásoktól fertőzött falu, a többi része meg azokkal egyezik.
okt. 18. 20:09
7/12 anonim válasza:
Keress rá az elmúlt egy hónap híreire!Aztán gondolkodj el azon, hogy hány életellenes támadásról olvastál amik vidéken történtek, és hányról ami Budapesten!Aztán vesd össze ezt az adatot azzal, hogy mennyien élnek/dolgoznak Budapesten, és mennyien azokban a vidéki városokban/ falvakban!
Budapesten élek születésem óta, több mint ötven éve. Közel egy évtizedet éltem a VIII. kerületben, húsz évet a IX.-ben. Egyszer sem támadtak meg, pedig 18-30 éves korom között aktívan részt vettem az éjszakai "undergound" életben.
Ma már szinte minden sarkon kamera van. Vagy te vagy troll, vagy a szüleid faékek.
okt. 18. 20:53
8/12 anonim válasza:
Laktam Kőbányán, a Blaha mellett, Zuglóban is egyetemistaként és egyedülálló nőként. A nagyobb lakos létszám miatt lehet gyakoribb a támadások száma, mint falun, de messze nem élhetetlen. Ha talpraesett vagy és nem sírod el magad a tömegben a villamos felé vagy az aluljáróban este sétálva, mem lesz bajod. Na meg a tapasztalat hozza az ismerősöket, barátokat, akikkel együtt mozogva megtanulod, hol mikor mit lehet.
okt. 18. 21:11
9/12 anonim válasza:
akarhol akarmikor meghalhatsz. nem muszaj ahhoz budapestre menni.
okt. 18. 21:41
10/12 anonim válasza:
Honnan jössz egyébként? Csak mert ha nem valami kis nyugati országrészbeli 2000-es lélekszámú tanyán élsz, akkor az összes többi településen is ugyanennyi esélyed van támadásra. Ennyi erővel utcára se menj, zárkózz be, mert bármi történhet veled. Nem kell ennyi hülyeséget olvasni meg elhinni. Legyen nálad paprikaspray és ennyi. Mondjuk én jobban félnék, hogy hogy tudnék Pesten egy albérletet fenntartani, mint attól, hogy megtámadnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!