Milyen applikációk hasznosak a Magyarországi élethez?
Amiket napi szinten használok, semmi köze az országhoz. Facebook helyi csoportokban minden infó megvan.
Aminek köze van az országhoz, azt úgy havonta: mvm, máv, icsekk, tesco clubcard... Ahová jársz, vagy ahol dolgod van. Időkép.
Van a minipolis, ami esetleg érdekes lehet, de én azt nem használom. Azokon helyi híreket tudsz nézni. (Nálam ezt kiváltja a helyi fb csoport.)
Máv app, budapest go (vagy a városod appja, ahol laksz)
Menetrendek appban szoktam még ránézni az útvonal javaslatokra tömegközlekedéshez.
Autóval google maps vagy waze (utóbbi kezeli a megyematricát is). Mol move appal ingyenesek az autópályás mol kutak wc-i
Repont appal a palackvisszagyűjtésért járó pénzt aszámládra utaltathatod (amúgy az üzletben kell levásárolnod)
Telefonszolgáltatód appja jó ha le van szedve. Számlafizetéshez/plusz csomagok igényléséhez
Illetve tényleg a google maps az, amiben kb minden bolt/hely felveteti magát, nyitvatartási időkkel ilyesmi (bár ezt minden esetben érdemes hivatalos oldalon is ellenőrizni/facebook oldalukon is)
Emberek face/insta/tiktokon vannak fent. Általában messenger a kialakult chatelős felület. Réteg még fent van snapchaten, bereal, ilyesmik megyegetnek...
Randiappnak tinder és fb társkereső
Használt kereskedéshez nincs jó és megbízható oldal, kivéve elektronikai hardverekhez: hardverapro
Új termékeket árukereső oldalán találod meg, ennek se kell app
Illetve ahelyi közösségek facebookon szerveződnek leginkább, bár nagyon trash
Bevásárláshoz a legtöbb boltnak van valamilyen kezdvezménye, amit appban gyűjthetsz.
Tesco, auchan, spar, lidl, penny. Ezeknek biztos. Aldinak nincs.
Pláza ruhaboltoknak is érdemes lehet vásárlás előtt leszedni az appot. Meki/burgerking szintén tid appban kedvezményeket adni.
Hírekkel kapcsolatban facebookon megtalálod az oldalakat, csak ne higgy se a fidesznek, se a tiszának, se a régi ellenzéknek. Legyél kritikus minddel, mert mind tükközik és hazudik. A média meg terel...
Hol éltél eddig, és miért vágysz ide?
Utazásokhoz online kártyás Máv fizetés, ami már Volánra is jó. Rendszeresen utazgatok. Azonkívül szinte semmi extra.
Letöltöttem a Repontot, de nem működik és csak utalványt kapok. Ettől ideges is voltam.
6+
Illetve bank, Telekom, Időkép, túratervező. De utóbbi 2 megbízhatatlan, illetve nem konkrétan az Időkép a hibás.
Ami nekem hasznos:
- Térkép / Google Maps
- Budapest GO
- Egészségablak
- banki applikáció
- Google Pay / Apple Pay
- taxis appok
- Akciók (minden üzlet akciós újsága egyben)
- Természetjáró
- WhatsApp, Viber
- Youtube
- Gmail
- Temu, Aliexpress
én ezeket használom a leggyakrabban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!