Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen applikációk hasznosak...

Milyen applikációk hasznosak a Magyarországi élethez?

Figyelt kérdés
Mik azok amiket sűrűn, akár napi szinten használtok, és hasznos lehet beszerezni?

okt. 13. 21:33
 1/10 Cuki manó 2 ***** válasza:
89%
Egészségablak, ügyfélkapu (bár ez nem app), netes bevásárláshoz appok, Rossmann app, foodora vagy wolt
okt. 13. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Amiket napi szinten használok, semmi köze az országhoz. Facebook helyi csoportokban minden infó megvan.

Aminek köze van az országhoz, azt úgy havonta: mvm, máv, icsekk, tesco clubcard... Ahová jársz, vagy ahol dolgod van. Időkép.

Van a minipolis, ami esetleg érdekes lehet, de én azt nem használom. Azokon helyi híreket tudsz nézni. (Nálam ezt kiváltja a helyi fb csoport.)

okt. 13. 21:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Nincs olyan alkalmazás.
okt. 13. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
A városi menetrenden kívül nincs olyan appom, ami direkt magyarországon hasznos
okt. 13. 22:12
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

Máv app, budapest go (vagy a városod appja, ahol laksz)

Menetrendek appban szoktam még ránézni az útvonal javaslatokra tömegközlekedéshez.

Autóval google maps vagy waze (utóbbi kezeli a megyematricát is). Mol move appal ingyenesek az autópályás mol kutak wc-i

Repont appal a palackvisszagyűjtésért járó pénzt aszámládra utaltathatod (amúgy az üzletben kell levásárolnod)

Telefonszolgáltatód appja jó ha le van szedve. Számlafizetéshez/plusz csomagok igényléséhez

Illetve tényleg a google maps az, amiben kb minden bolt/hely felveteti magát, nyitvatartási időkkel ilyesmi (bár ezt minden esetben érdemes hivatalos oldalon is ellenőrizni/facebook oldalukon is)

Emberek face/insta/tiktokon vannak fent. Általában messenger a kialakult chatelős felület. Réteg még fent van snapchaten, bereal, ilyesmik megyegetnek...

Randiappnak tinder és fb társkereső

Használt kereskedéshez nincs jó és megbízható oldal, kivéve elektronikai hardverekhez: hardverapro

Új termékeket árukereső oldalán találod meg, ennek se kell app

Illetve ahelyi közösségek facebookon szerveződnek leginkább, bár nagyon trash

Bevásárláshoz a legtöbb boltnak van valamilyen kezdvezménye, amit appban gyűjthetsz.

Tesco, auchan, spar, lidl, penny. Ezeknek biztos. Aldinak nincs.

Pláza ruhaboltoknak is érdemes lehet vásárlás előtt leszedni az appot. Meki/burgerking szintén tid appban kedvezményeket adni.

Hírekkel kapcsolatban facebookon megtalálod az oldalakat, csak ne higgy se a fidesznek, se a tiszának, se a régi ellenzéknek. Legyél kritikus minddel, mert mind tükközik és hazudik. A média meg terel...

Hol éltél eddig, és miért vágysz ide?

okt. 14. 08:00
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

Utazásokhoz online kártyás Máv fizetés, ami már Volánra is jó. Rendszeresen utazgatok. Azonkívül szinte semmi extra.

Letöltöttem a Repontot, de nem működik és csak utalványt kapok. Ettől ideges is voltam.

okt. 14. 11:51
 7/10 anonim ***** válasza:
16%

6+

Illetve bank, Telekom, Időkép, túratervező. De utóbbi 2 megbízhatatlan, illetve nem konkrétan az Időkép a hibás.

okt. 14. 11:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg van a NAV-os applikáció, azon keresztül fizetem be a gépjárműadót. Ez nekem hasznos, mivel külföldön élek, így nem kell emiatt hazamennem, hogy befizessem.
okt. 14. 13:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Ami nekem hasznos:

- Térkép / Google Maps

- Budapest GO

- Egészségablak

- banki applikáció

- Google Pay / Apple Pay

- taxis appok

- Akciók (minden üzlet akciós újsága egyben)

- Természetjáró

- WhatsApp, Viber

- Youtube

- Gmail

- Temu, Aliexpress

én ezeket használom a leggyakrabban

okt. 14. 23:39
 10/10 anonim válasza:
Ha a filippínó barátaimat kérdezném, Duolingo lenne.
okt. 15. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!