Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Tényleg sokat romlott Tatabány...

Tényleg sokat romlott Tatabánya környékén az élet?

Figyelt kérdés
Pár éve költöztünk el Tatabányáról és bár mindig is rossz hírneve volt, én szerettem ott élni (Újváros) és néha nagyon visszavágyódom oda. Viszont ismerősöktől azt hallom, hogy az utóbbi években sokkal rosszabb a helyzet, mint volt, főleg a vasútállomás környékén. (Bár szerintem vidéki nagyvárosokban a vasútállomás szinte mindenhol összeszedi a "szemetet")

okt. 11. 09:35
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
36 éve élek itt. Szerintem jobb a helyzet, mint néhány éve. Nem dáridóznak annyit a cigányok, jobban bírnak magukkal. A közbiztonságra és a munkalehetőségekre sincs panaszom.
okt. 11. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Ez inkább országos probléma, megnőtt a lecsúszott emberek száma.
okt. 11. 09:56
 3/6 anonim ***** válasza:
29%
Sokat gyalogolok éjszaka egyedül, mégsem támadott meg soha senki. Ellenben Budapesten nappal is alig merek végigmenni egy forgalmas utcán.
okt. 11. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Én a lakótelepi részen járkáltam egy ideig, kb pont akkor legutóbb, amikor te is elköltöztél, 2 éve. Rendkívül elhanyagolt és gazdátlan volt akkor a város, a kürnyezet, a parkok, az épületek. Ha ezen még rontottak, az igazán elkeserítő lenne.

Érthetetlen, hogy egy alapvetően jó gazdasággal rendelkező város, magas adóbevételekkel hpgyan lehet egy ekkora putri... ózd komló és a hasonló elhagyott iparvárosok szintjén van, igénytelenség igénytelensége.

okt. 11. 12:40
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én nagyon szerettem, főleg a természeti adottságait, szerencsére a vasútállomásra csak ritkán kellett mennem, mert a városban dolgoztam. De, mint írtam, vannak ott ismerősök, akik már gyerekkoruk óta ott élnek és tőlük hallottam, hogy mennyit romlott a helyzet. De, ez bizonyára attól függ, hogy a város mely részéről van szó, mert Pesten sem mindegy, hogy az ember melyik kerületben mozog. Ezt jól tudom, mert 40 évig éltem Pesten.

okt. 11. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:
94%
azért szerintem ahol nem lehet nyugodtan elmenni a vasútállomásra, bevásárlóközpontokba, és hasonló helyekre az lehet akármilyen már nem nevezhető jónak
okt. 11. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!