Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Békéscsaba milyen város?

Békéscsaba milyen város?

Figyelt kérdés

Főleg békéscsabaiak véleménye érdekel.

Szerettek ott élni?

okt. 1. 08:00
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Szuper, igen. Azért ilyen olcsóak a lakások, mert ez a kánaán.
okt. 1. 08:06
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Békés és Békéscsaba nem egy. Békésen van az ötös szivattyútelep, Békéscsabán a stoppff büfé.
okt. 1. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Attól függ mik a szempontok. Munkalehetőség nem igazán van, maximum gyári munka, vagy valamilyen bolti meló, de ezekre is túljelentkezés van.

Szórakozási lehetőség szintén nincs, este 8 után totál kihal a város, 1-2 eseményt leszámítva (pl Kolbászfesztivál).

Kocsi létszükséglet, tömegközlekedés városon belül kb. nem létezik, nagyon rossz a lefedettség és ritkán is járnak a buszok. Szerencsére biciklivel is jól lehet közlekedni a városban, ez mindenképp előny.

További pozitívum, hogy sok féle bolt van, van egy bevásárlóközpont is, szóval kb minden kapható. Iskolák, óvodák terén is elég jól áll a város. Közbiztonság is többnyire rendben van.

okt. 1. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:
62%
Ilyet még nem hallottam, hogy megyeszékhelyen rossz legyen a tömegközlekedés. Én is megyeszékhelyen élek most sajnos, egy picit még kevesebb lakossal is mint Békéscsaba, de bárhová el lehet jutni a helyijárattal.
okt. 1. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyszer voltam ott amúgy, elég unalmas városnak tűnt
okt. 8. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!