Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A vidéki Luxemburgban jó élni?

A vidéki Luxemburgban jó élni?

Figyelt kérdés

#Luxemburg #Luxembourg #Észak-Luxemburg
szept. 30. 17:33
 1/2 anonim ***** válasza:
szept. 30. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:
80%

én a fővárosban laktam, aminek a neve szintén Luxembourg

mesés a város, az egész ország olyan mint egy festmény.

sehol egy elejtett zsebkendő vagy elrágott rágógumi az utcákon.. szóval patika tisztaság van, de tényleg, nem is patika inkább laboratórium. Budapestiek el sem tudják képzelni. mintha egy múzeumban lennél, és közben maga az ország egy múzeum.

Kicsi. Nincs metró, ingyenes a tömegközlekedés, buszok és villamosok vannak, hibrid mind, szintén nagyon tiszta, a padlóról tudnál enni. és alig használják őket, mert a legtöbb embernek ott autója van és azzal is közlekedik.

top kaják, az élelmiszergyártók a top termékeket oda viszik. a tej az valami mennyei volt.. fél euró literje. életemben nem ittam olyan finom, selymes, krémes tejet mint ott fél euróért literjét.

az ottaniak nyelve a luxembourgish. szinte mindenki beszél franciául és németül. gazdagok, jól élnek. burokban. nagyon-nagyon nehéz a szociális élet, mert nem fogadnak be külsőst.

szept. 30. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!