Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kimentem a háztetőre, lehet baj?

Kimentem a háztetőre, lehet baj?

Figyelt kérdés
Kimentem a panel tetejére. Többet nem tervezek (kíváncsiságból elég volt 1x + egy másik emberrel együtt mentem), viszont lefelé láttuk hogy tilos. Lehet belőle bajom? Szerintetek nézik? Több mint 10 éve rakták ki a plakatot dátum alapján.
szept. 26. 03:33
 1/10 Pumber89 ***** válasza:
100%
Nem fognak érte sem letartóztatni, sem pedig lelőni a hátsó fal tövében nyugi.
szept. 26. 04:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja nem lesz semmi. Egyszer én is kimentem lefeküdtem és ki kúsztam a szélére hogy le nézzek. Azt hittem össze fosom magam.
szept. 26. 05:26
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Anno még nem volt ilyen ovatossag. Rendszeresen jartunk fel a tiz emeletes panel tetejere napozni , bulizni, vagy csak ugy siman ha egyedul akartam lenni.

Persze a tabla akkor is kint volt . De rendor nem vitt el minket bilincsben egyszer sem.

szept. 26. 06:36
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Es miert tilos?
szept. 26. 07:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 Mert balesetveszélyes.
szept. 26. 07:32
 6/10 anonim ***** válasza:
38%

Mi? Elnézni a távolba?

Autóba ülni is balesetvelszélyes, mégis tobb millióan autóznak

szept. 26. 07:41
 7/10 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy nem értem miért nem használják ki a paneltetőket. Külföldön az ilyen házak tetején sok helyen napozóterasz van, közösségi kert vagy akár medence.
szept. 26. 07:54
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

#6:

Hülyőkém, a legtöbb panel tetején nincs védőkorlát a tető szélén, egy 10 emeletes ház tetején meg a szél is kicsit durvábban jár, ha kimész a szélére, simán lelökhet egy nagyobb széllökés, gondolom nem szívesen akarnál 10 emeletet zuhanni lefelé. Na EZÉRT balesetveszélyes, semmi másért.

szept. 26. 11:09
 9/10 anonim ***** válasza:
31%

Akkor tegyenek oda korlátot

Aki meg a szélére megy az így járt

Autópályán se sétálunk a kocsik kozott

szept. 26. 13:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha van valahol kamera, akkor bukta. De tényleg ne ismételjétek meg "csak úgy"!
szept. 26. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!