Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Tényleg ennyire leépült...

Tényleg ennyire leépült Budapest és lakossága?

Figyelt kérdés

Az elmúlt időben BKV-zásra kényszerültem, és valami brutális, hogy mennyire le van épülve az átlagember. Megtört arcok mindenhol, pályaudvarokon, buszmegállókban csövesek. Múltkor a móriczon csak úgy odasétált a csöves az esőösszegyűjtőhöz és elkezdett hugyozni. 2024ben nincs biztonsági személyzet.

Köki holott felújították 10 éve, már megint egy lepratelep, tele kötözködő cickányokkal, zűrös alakokkal.

Déli pályaudvaron csöves fetreng a lépcsőkön, üszkös gennyes lábbal..

A buszok, vonatok katasztrofálisan néznek ki.

Villamoson rendszeresen utaznak csövesek, szotyizó c-k.

Iskolás koromban rendszeresen tömegközlekedtem, de nem volt ilyen szinten. Voltak akkor is zűrös részek, járatok, de nem ennyi.

Ti hogy látjátok ezt?

szept. 15. 15:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%

Azert a tömegközlekedesen nem eppen a tarsadalom kremje utazik.

Amugy meg az altalad vazolt jelenseghez nem is kell bkv, eleg csak bemenni egy tescoba pl. En amit megfigyeltem, hogy mindenhol iszonyat mod elszaporodtak a cigok es ez erősen leviszi az atlagos szinvonalat.

szept. 15. 19:26
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Borzasztóan. Olyan ótvar csövesek vannak a körúton, már nem lehet végigsétálni se. A legaljadékabb droggal bekábszerezve, teljesen beszámíthatatlan állapotban kószálnak. Rendős, járő persze sehol.
szept. 15. 20:45
 13/20 anonim ***** válasza:
3%
Mert a rendőr mit csináljon a beszámíthatatlan csövessel, 12-es?
szept. 15. 21:01
 14/20 anonim ***** válasza:
63%
Hívja rá a mentőket és indulhat a kényszergyógykezelés.
szept. 15. 22:31
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Szó nincs kényszergyógykezelésről, 14-es, mivel nem közveszélyes. A kószálás nem indukál kényszergyógykezelést. Mellesleg eléggé pocsékolná is a te adóforintjaidat, 14-es, mert nem érne semmit. Csak nem képzeled, hogy kényszerrel ki lehet valakit gyógyítani?
szept. 15. 23:01
 16/20 anonim ***** válasza:
47%
Én a közveszélyesekről beszéltem!! Már hogyne lehetne kigyógyítani, én is hívtam már mentőt pszichotikus állapotban lévő szomszédra, kétszer is, mindkétszer pszichiátriai kezelést kaptak. Elég gáz, hogy szerinted teljesen normális pszichotikus állapotban/kábszer hatása alatt lévő embereket hagyni köztereken lézengeni.
szept. 16. 05:46
 17/20 anonim ***** válasza:
74%
Nem közveszélyes! Pszichiátriai kezelést kaptak, majd kiengedték őket, ugyanoda, és újra pszichiátriai kezelést kaphatnának, és újra pszichiátriai kezelést kaphatnának és így tovább. Nem lehet meggyógyítani.
szept. 16. 08:22
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
El kell vinni őket táborozni.
szept. 16. 08:36
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

En szeretem Pestet, pedig nem egy csilivili keruletben elek (Ujpest), a belvarosban valoban sok a hajlektalan mert ott tudnak koldulni, de engem ott inkabb a nagy tomeg zavar, mert kerulgetni kell oket.

Az itteni csovesek nem zavarnak... 100x jobb dolgom van, inkabb halat adok az Urnak hogy az en helyemen vagyok nem az oveken... Ciganyok sose zavartak mert nem vagyok egy rasszista fszkalap, belem sose kotottek mert valoszinuleg latszik rajtam hogy nem vagyok rasszista fszkalap:D

Menj lakni akkor a budai hegyekbe ha ilyen valogatos vagy, lefogadom te az asszonyodhoz is szalvetaval nyulsz...

szept. 18. 18:30
 20/20 anonim ***** válasza:
48%
Leépül ja, hova épüljön, suliból kicsapott kisebbségiek tömege mit építsen, kacsa lábon forgó várost??
szept. 19. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!