Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nagyon be égtem volna?

Nagyon be égtem volna?

Figyelt kérdés
Mikor ma suliból jöttem haza busszal, arra lettem figyelmes, hogy egy olyan elektromos roller, amibe pénzt lehet dobni, el van dőlve. Amikor le szálltam a buszról, fogtam magam, és megpróbáltam fel állítani, erre neki állt csipogni a roller. Utána legyintettem egyet, és ott hagytam a P****ba. Leszögezem, nénik bácsik, és pár korombeli srác is végig nézte ezt.

szept. 10. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg már nem is emlékeznek rá, ha akkor esetleg megkuncogták is magukban.

Bár szerintem ebben nem volt semmi gáz dolog.

szept. 10. 18:35
 2/7 Awatpr0 ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem gáz...

De ha valakinek gáz is, soha életedben nem fogsz ezekkel az emberekkel találkozni, szóval kit érdekel?

szept. 10. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi a gáz ebben? Nénik-bácsik azt se tudják mit csináltál
szept. 10. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kis fiatal lehetsz, ha ezen agyalsz. :)

Ne aggódj, senki nem emlékszik már rá. A legvalószínűbb, hogy az eset után 30 másodperccel már el is felejtették.

szept. 10. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugi, nincs gond.
szept. 10. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
48%

Az igekötők külön írása égőbb volt, mint a rolleres sztoridban bármi is...

(be égtem, le szálltam, fel állítani...)

szept. 10. 20:50
 7/7 Mansour ***** válasza:
Az a gáz, hogy sokan ott hagyják a rollert az út közepén, néha keresztben, abszolút akadályozva a gyalogos/biciklis forgalmat. Ilyenkor dícséretes, ha arrébb teszi valaki. Ha csipog, hadd csipogjon kit érdekel. Legközelebb ne foglalkozz a csipogással, tedd arrébb, sokan fognak neki örülni, hidd el.
szept. 11. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!