Nagyon be égtem volna?
Figyelt kérdés
Mikor ma suliból jöttem haza busszal, arra lettem figyelmes, hogy egy olyan elektromos roller, amibe pénzt lehet dobni, el van dőlve. Amikor le szálltam a buszról, fogtam magam, és megpróbáltam fel állítani, erre neki állt csipogni a roller. Utána legyintettem egyet, és ott hagytam a P****ba. Leszögezem, nénik bácsik, és pár korombeli srác is végig nézte ezt.szept. 10. 18:27
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg már nem is emlékeznek rá, ha akkor esetleg megkuncogták is magukban.
Bár szerintem ebben nem volt semmi gáz dolog.
2/7 Awatpr0 válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz...
De ha valakinek gáz is, soha életedben nem fogsz ezekkel az emberekkel találkozni, szóval kit érdekel?
3/7 anonim válasza:
Mi a gáz ebben? Nénik-bácsik azt se tudják mit csináltál
4/7 anonim válasza:
Nagyon kis fiatal lehetsz, ha ezen agyalsz. :)
Ne aggódj, senki nem emlékszik már rá. A legvalószínűbb, hogy az eset után 30 másodperccel már el is felejtették.
6/7 anonim válasza:
Az igekötők külön írása égőbb volt, mint a rolleres sztoridban bármi is...
(be égtem, le szálltam, fel állítani...)
7/7 Mansour válasza:
Az a gáz, hogy sokan ott hagyják a rollert az út közepén, néha keresztben, abszolút akadályozva a gyalogos/biciklis forgalmat. Ilyenkor dícséretes, ha arrébb teszi valaki. Ha csipog, hadd csipogjon kit érdekel. Legközelebb ne foglalkozz a csipogással, tedd arrébb, sokan fognak neki örülni, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!