Árulom a házamat, mert máshová akarok költözni a párommal.
És eddig akárkinek mondtam, hogy eladó és ha tud valakit, aki házat keres annak legyen kedves ajánlani az első kérdése ugyanaz volt: nem sajnálod? Nem. Eddigi életem során eddig négyszer költöztem, de egyik lakást vagy házat sem sajnáltam. Egyik lakóhelyemhez sem ragaszkodtam. Nem a háztól érzem magam otthon, hanem attól, hogy velem vannak a szeretteim.
Szerintem nem furcsa. Én csak a kilátást sajnálnám, ha el akarnék költözni, de nyilván azt is csak most így, hogy nincs tervben másik lakás, mert ha lenne, akkor olyat keresnék, ahol ugyanilyen jó a kilátás és másban sem rosszabb, mint a mostani, szóval máris nem lenne mit sajnálni. Ha szarabb lakásba, környékre kellene mennem, azt nyilván sajnálnám :D
szept. 1. 11:18
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem furcsa, bár én meg az a típus vagyok, aki túlságosan is ragaszkodik helyekhez. De az tény, hogy egy épület nem a falaktól vagy a házszámtól lesz otthon.
szept. 1. 12:01
3/5 anonim válasza:
Nem furcsa, aki ma olyan korban van, hogy saját ingatlanban élt le huzamosabb időt, az tudja, hogy baromság ez "az anyagi javak nem számítanak, és minden mindegy, csak egészség meg szeretet legyen" mantra.
Abszolút nem mindegy, hogy milyen az az ingatlan, amiben az ember lakik, mennyire érzi jól magát benne stb. Mivel a többségnek 1-2 ingatlan jut egy életre, ezért élből az ugrik be neki, hogy ha jó, akkor minek költözni. Most, hogy ez valami berögzült balkáni mentalitás, vagy csak az általános elszegényedés tünete az megint más kérdés.
szept. 1. 13:06
4/5 anonim válasza:
Sablon kérdés, valamit kell mondani + kíváncsiság. Tőlem is kérdezik, pedig sejtik, hogy szintet lépek. Ők ott maradnak, azt kell mondani sajnálom, de nem maradhatok a gyerekek iskolája, orvosi kezelés, munkahely, idősgondozas stb. miatt.
szept. 1. 13:11
5/5 anonim válasza:
Én sem sajnálnám. Bárhol tudnék élni. Talán csak azt bánnám amit nem vihetek magammal, a diófáinkat és az akácfácskámat, azokat nagyon szeretem, sajnálnám, ha elköltöznénk és az új lakók kivágnák... A többi nem érdekel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!