Melyik északi, hideg országba érdemes kiköltözni?
Figyelt kérdés
Norvégia, Svédország, Finnország? Dánia nem tudom, hogy mennyire számít hidegnek, kicsit délebbre van. Oroszország?aug. 19. 15:20
11/17 anonim válasza:
Mer Magyarországon tán nem rohadt hidegek a telek ?
12/17 A kérdező kommentje:
#11 ez vicc akar lenni? Februárban már rövidujjúban lehetett járni, tavaszi időjárás volt. És hó sincsen már évek óta.
aug. 21. 17:45
14/17 A kérdező kommentje:
Azt nem nevezném hónak, hogy esik pár centi, ami másnapra elolvad.
Talán volt olyan éjszaka, ahol lement a hőmérséklet -10 re, de én tartós mínuszokra gondoltam. Legyen inkább -20
aug. 21. 22:14
15/17 A kérdező kommentje:
Jó lenne már, ha a Duna végre befagyna. Lehetne vágni rajta egy léket és megfürdeni benne. Jakutföldön a jeges fürdő a reggeli rutin része.
Sok zsír és fehérjében gazdag étrend kell, hogy kibírjuk a -40 fokot. Imádom a zsíros kajákat.
aug. 24. 03:11
16/17 anonim válasza:
Én annyira nem vagyok híve a -20 fokoknak, de azért +40-ben én is elgondolkoznék, hogy kinek kell ez a hőség.
(Utóbbi hónapokban szerencsére épp nem Magyarországon tartózkodtam, így most megúsztam, de jövőre már nem menekülök)
17/17 anonim válasza:
Finnország a tuti neked.Hideg,sötét.Amúgy meg jó az életszínvonal.Más kérdés hogy nem fogsz tudni könnyen le telepedni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!