Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen most a 14. kerületben...

Milyen most a 14. kerületben - Zuglóban élni?

Figyelt kérdés

Üdv!

7. kerületben élek jelenleg a 14. kerületből költöztem ide, de most már 2 év után a 7. kerületet is unom. Úgy gondolom, hogy azt, hogy közelebb vagyok a 7-ből a legtöbb helyre azon kívül pozitívat nem tudok a 14-hez képest mondani.

Viszont ilyen szempontból kényelmes lettem, mert ezzel, majd 20 percet nyerek, hogy nem kell a Keletibe be troliznom / metroznom a 14-ből.

Mindenképp másik albérletet akarok keresni, mert jelenlegiben nincs klíma és az idei nyár meg a tavalyi is szenvedős volt.

Így szóba jöhet másik kerület is a 13. vagy esetleg 14.

A munkahelyem egyébként a 13-ba van, de vannak bizonyos részei a 14-nek, ahonnan kb ugyanennyi volna bejutni mint most a 7-ből.

aug. 10. 13:19
 1/2 anonim ***** válasza:
47%
Nem élni mentem arra, csak.jártam.arrafelé. elhanyagolt az egész kerület. Lakótelepeken füvet idén még nem nyírtak. Szemét mindenhol, fák belógnak a járdára, utak tropák. BALKÁN!!
aug. 10. 13:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Minden kerületen belül vannak jobb és rosszabb részek.Erre így nem lehet válaszolni.
aug. 10. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!