Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen egy kis, szegény...

Milyen egy kis, szegény faluban élni? Menni akarsz vagy maradni? Merre élsz?

Figyelt kérdés
aug. 4. 17:49
 1/9 anonim válasza:
96%
Az attól függ mit nevezünk szegény falunak.A mi lakhelyünk falunk olyan hogy se bolt,se orvos,se kocsma semmi,csak a lakók.Buszjárat hétköznap napi négy,itt dolgozni autóval tudnak csak menni,mert munkalehetőség nincs.Bűnözés sincs,becsületes csendes rendes emberek,sok idős ember.Nagyjából ennyi,nagyon szeretünk itt élni.Heves megye
aug. 4. 22:17
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Ugyanolyan helyen élek mint az első, csak borsodi faluban.

Városból költöztem ide, ahol rengeteg volt a drogos, bűnöző cigány. Nem érdekel, hogy nincs itt semmi, a lényeg hogy cigány sincsen. Sose költöznék vissza városra.

aug. 7. 08:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi a falu, ahol élek, közlekedés nagyon jó a megyeszékhelyre.

Amint tudok, elköltözöm, mert nem az én világom.

Somogy megye.

aug. 11. 23:28
 4/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nyuggerként nagyon jó. Megyeszékhelyről költöztem ki, mert városban szerintem csak LAKNI lehet, ÉLNI nem. Az Alföld "selejt vidékét" (erre se lejt, meg arra se lejt) választottam lakhelyül, ahol ha ledugok egy nádszálat, feltör a víz. Úgy irányítom az életemet, hogy ha tetszik, ha nem, mozognom kelljen, még ha a délelőttből egy órát horgászom is naponta.
aug. 12. 18:18
 5/9 anonim ***** válasza:
10%
2 Borsodi falu es nincs C meg drogos bunozo? 😆😆😆 Hol elsz??? De most komolyan.
aug. 20. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:
53%

Az ilyen falvakban általában vagy csak nyugdíjasok élnek, vagy brazilok.

Ha előbbi, akkor csendes, békés a falu, csak lassan de biztosan haldoklik a lakókkal együtt. Szóval igazi depresszív légkör.

Ha utóbbi, akkor vadkelet.

szept. 20. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

6 Igen, mindegyik "halali" elmeny a maga modjan... eletkedv csak nagyvarosokban van, Magyarorszagon leginkabb csak Pesten.

En ugy beszelek, hogy laktam 2 faluban es 3 nagyvarosban is. Ja es az Alfold felejtos, ha nem vagy fidernyak bunko es jot akarsz magadnak...

szept. 20. 17:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Bolt egy, posta nincs, ha az orvos nyugdíjba megy, helyette oda senki nem megy. Internet akadozik, tanulási lehetőség nulla, általános iskolába kevés tanár, a rosszabb fajták, falura nem jönnek tanítani. Továbbtanulni megyeszékhelyre lehet járni. Munka nulla, csak közmunka, a megyeszékhelyre járnak autóval. Buszjárat napi 4 közvetlen a megyeszékhelyre. Idős, kedves dolgos emberek lakják, rengeteg balhés roma.

Ingatlan árak a legalacsonyabbak itt.

egy nyírségből származó

szept. 28. 17:06
 9/9 anonim ***** válasza:
63%
Ilyen helyen lakom es nem adnam a vilag legszebb varosaert sem.
szept. 29. 08:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!