Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Veszprémben vagy Székesfehérvá...

Veszprémben vagy Székesfehérváron van több munkalehetőség?

Figyelt kérdés

A Dél-alfőldről költözök ősszel valamelyik városba,de még nem dőlt el melyikben.

Több év tapasztalattal rendelkezem autóiparban végzett operátor munkában.

Személy és vagyonőr végzettséggel is rendelkezem.Dolgoztam benne 8 évet.Szolgálatvezető is voltam.

Konyhán is dolgoztam 2 évet egy gyorsétteremben.

Nem tudom melyik város a jobb döntés ezekkel a tapasztalatokkal?

aug. 3. 22:13
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Székesfehérvár
aug. 3. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Székesfehérvár nagyon fejlett ilyen szempontból, rengeteg gyár van.

Veszprémben is van munka, de Veszprém olyan kis unalmas nyugger város, bár nekem tetszik. De Fehérvár sokkal jobb minden tekintetben.

aug. 3. 22:35
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Ha mindenki idejön az Alföldről, akkor ki marad ott?
aug. 4. 00:11
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Senki. Minek maradjanak ott, ha nincs munka?
aug. 4. 06:09
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem egyébként Fehérvár egy egész jó város.

Én relative egy tiszta városnak mondanám, a levegő sem rossz, munka van bőven, szórakozási lehetőségek is akadnak azért, sok a rendezvény, vannak kisebb nagyobb parkok a városban, több tó is.

Amire fel kell készülni: sok a roma. Leginkább a piac téren tömörülnek, a város többi részén nem jellemzőek. Jellemzően egymással balhéznak, ha balhéznak, engem még nem ért atrocitás, ha az ember észnél van, nem kötekszik, és nem vagy hülye, akkor nincs gond. Budapest sokkal rosszabb ebből a szempontból. Itt jobban parázok tőlük.

Mostanában sok az ukrán, filippinó a városban, a sok gyár miatt, de ők nem zavarnak sok vizet.

aug. 4. 10:16
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Fehérvár. Nemcsak munka, hanem szórakozási lehetőségeket tekintve is jobb város.
aug. 5. 10:25
 7/10 anonim ***** válasza:
30%

Mindenképpen Székesfehérvár. Élhetőbb, nyüzsgősebb is.

Én itt lakom, elvagyok simán. Jómagam is Dél-Alföldi vagyok. Nyilván a távolsági buszmegállónál (amit piac térnek hívnak itt) vannak cigányok. Rühellem őket, de ki lehet kerülni. Hol nincsenek manapság? Amúgy meg simán jó. Találsz munkáwlt, van bőven. Aki akar, itt el tud helyezkedni.

Albérlet drága 100-150000 körül mozog + rezsi. Attól függ mekkora.

50-55m2-es 2-3 szobás lakás ha megvételre kell, olyan 32-38milla.

Biztosan irnak okoskodók de kb így fwst mostanában. Csak bátorítalak. Gyere

aug. 7. 10:25
 8/10 A kérdező kommentje:

#7-es!

Köszönöm szépen,nagyon jólesik!

2 hónapja nem találok itt munkát.

Mindent eladók ami mozdítható,(meg van még egy kis tartalékom is),utána irány Székesfehérvár!

aug. 7. 15:32
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Székesfehérvár. Veszprém szr. De akkor már miért nem Budapest? Albérletárak Székesfehérváron és Veszprémben is irtó magasak, konkrétan Csepel, Pesterzsébet olcsóbb
aug. 7. 17:47
 10/10 anonim válasza:
Pesterzsébeti lány.
szept. 9. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!