Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Csőbehúzott a lakótársam?

Csőbehúzott a lakótársam?

Figyelt kérdés

Beteg vagyok es mondta a lakotarsam hogy elkiser az orvoshoz, meglepodtem, de mondtam ok, koszi.

Elkisert, majd kozolte kijelento modban hogy akkor en etetem a kutyajat amig o elutazik. Meg se kerdezte hogy etetnem e?

Ez a ket esemeny szerintem osszefugg, azert kisert el hogy ezutan ezt en megtegyem.

Most etetem az allatot de el akarom ezt kerulni kesobb.

Hogyan lehet ilyen helyzetre jol reagalni? Mit tennetek?

aug. 2. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem akarod etetni a kutyát?
aug. 2. 19:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretem es nem akarok felelos lenni mas allataert. De itt nem a kutya a lenyeg hanem a lakotarsam
aug. 2. 19:21
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Miért kellett téged elkísérni az orvoshoz? Annyira rosszul voltál, hogy egyedül nem ment?
aug. 2. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem nagy dolog egy kutyát etetni, még kb időbe se tart, mert nem vesz el semmi időt a napodból.
aug. 2. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Pont kapóra jött hogy beteg lettél ennyi. Nem kell neki elvinni máshoz a kutyát.

Ha nem akarod etetni akkor megmondod neki ennyire egyszerű. Semmi csőbehúzás nincs benne.Ha bírjátok egymást ennyit megtehetsz érte.

aug. 2. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak etetni kell a kutyát? Sétáltatás nincs?

Én nem laknék ilyen lakótárssal együtt. Imádom a kutyákat, nekem is van kettő, de azzal, aki képes csak így lepasszolni a kutyáját egy olyannak, aki nem szereti a kutyámat... no comment.

aug. 2. 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:
hagyjátok, nekem a saját anyám nem ismeri a kéremet meg a köszönömöt mert az ő képzeletében annyira nem illik bele hogy "gyereknek" mondja (33 vagyok) hanem automatice kijelentő módban említi ha szeretne velem csináltatni valamit. párszor szóltam már neki hogy ezt kérni is lehetett volna, de nem igazán érti és csak hisztériázni kezd és besőrtődök rajta mint egy gyerek szóval inkább ráhagytam. egy lakótársnál azért aki fiatalabb korosztály nehezebben viselném
aug. 3. 21:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!