Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan reagálnátok, ha éjfél...

Hogyan reagálnátok, ha éjfél után emiatt felhív a szomszéd?

Figyelt kérdés

Néhány napja elromlott a hütője, és megkérdezte, hogy áthozhat-e néhány kiló húst, amíg újat vesz. Persze szívsen segítettem, bőven el is fér nálam, csak azzal bosszantott fel, hogy éjszaka fél 1kor hívott azzal a szöveggel, hogy, "bocsi, hogy ilyen későn zavarlak, de láttam hogy úgyis megy nálad a tv szóval ébren vagy. Átmehetnék most egy kis húsért?"

Amúgy ja, a tv valóban ment, de ennek ellenére már javában aludtam. Végül odaadtam neki az összeset, amire azt mondta, hogy neki csak egy kevés kell, mert nem akarja most megfözni az egészet. Majd erre azt válaszoltam, hogy vidd csak mindet, nehogy hajnalban újra megéhezz, majd rázártam az ajtót. Azóta nem is köszön.

Oké, utlólag belátom, hogy bunkó voltam...de mégis mit képzelt, hogy emiatt telefonálgat éjszaka?

2024. júl. 19. 10:58
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Bunkó volt, ne érezd rosszul magad emiatt. Eszembe nem jutna ilyet tenni még rokonnal sem, nemhogy egy mezei szomszéddal.
2024. júl. 19. 11:00
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Úgy reagálnék, hogy megmondanám, legközelebb ne jöjjön éjszaka, ha szeretne valamit, akkor időben gondolja ki, mert én teszek nekk szívességet, az a minimum, hogy ne zavarjon és viszonozza valahogy. Szerintem bunkó volt és te is.
2024. júl. 19. 11:15
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Nem veszem fel a telefonom ilyenkor, este 10-től ne zavarjanak módban van, ki se cseng. Felőlem telefonálgathatna amikor csak akar. :D

Amúgy a fenti sztoriban neked van igazad szerintem.

2024. júl. 19. 11:22
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Éjjel nem veszem fel a telefont, legalább rájön, hogy alszom. Egyébként sem a fejem mellett tartom, szóval jó eséllyel abba is maradna a csörgés, mire felébrednék rá.

Ettől függetlenül nem hagynám menni a tévét éjjel, amikor alszom. Nem is egészséges úgy aludni.

2024. júl. 19. 12:00
 5/8 Mansour ***** válasza:
100%

Így jár, aki tv-re alszik el, és nem kapcsolja ki éjszakára a telefont.

Egyébként mindkét részről volt itt bunkóság, de ha a továbbiakban jóban akarsz lenni vele, kérj tőle bocsánatot, okos enged alapon. Hivatkozhatsz arra, hogy nagyon rosszul érintett az éjféli ébresztés. Erre jó esetben ő is bocsánatot fog kérni, hogy olyankor zavart, így megoldódik az ügy.

2024. júl. 19. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha alszol akkor miért nem némítod le a telefont? Nekem pl marketplacen is szoktak írni még hajnalban is. Normális ember azt feltételezi, hogy ha alszol akkor le van némítva a telefon. Ha felkelsz reggel, akkor reagálsz az üzenetre/látodhogy hívtak.
2024. júl. 20. 08:03
 7/8 anonim ***** válasza:
De ha le is némítod a telefont, akkor meg csönget és dörömböl a barma.
2024. júl. 21. 13:25
 8/8 anonim ***** válasza:

és megkérdezte, hogy áthozhat-e néhány kiló húst, amíg újat vesz. - bocs, nem oldd meg. ;)

Ennyi. Nem az én bajom az ő hűtője.

2024. júl. 29. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!