Nyugdíjas szomszédom minden vasárnap délben kezd el füvet nyírni? Mit lehet ezzel kezdeni?
Figyelt kérdés
80 éves, mindig otthon van, de neki mindig ilyenkor jut eszébe.2024. júl. 14. 11:53
11/31 A kérdező kommentje:
3-as: mégis kit lehet értelmeset válaszolni egy ilyen kérdésre? Eleve nem jut eszébe senkinek se rendszeresen vasárnap délben füvet nyírni.
2024. júl. 14. 12:30
12/31 anonim válasza:
ELső körben érdeklődj az önkormányzatnál, hogy milyen szabályok vonatkoznak a fűnyírásra. MInden településen mások a szabályok, úgy mint hétköznap, szombaton, vasárnap. Vasárnap sok helyen pl. egyáltalán nem megengedett a motoros fűnyírás.
13/31 anonim válasza:
Neki eszébe jut. És az elfoglaltságai közt szerepel a fűnyírás, de nem szerepel a gondolatolvasás. Hogy várhatsz el viselkedésváltozást úgy, hogy az illetőnek fogalma nincsen, hogy ez téged zavar?
14/31 anonim válasza:
A 10-es azon hisztizik hogy mások nem úgy ugrálnak ahogy ő fütyül. Vasárnap meg nem lehet füvet nyírni, feljelentés.
15/31 anonim válasza:
Ajánld fel neki, hogy majd te lenyírod, 50 nm az gondolom, 10 perc, annyit kibírsz, edzésnek is jó, mindenki boldog.
16/31 anonim válasza:
Hol tart az ügy? Mit mondott, amikor megkérted, hogy máskor csinálja, vagy felajánlottad, hogy segítesz neki máskor lenyírni?
17/31 A kérdező kommentje:
Hol tartana? Direkt csinálja, hogy provokáljon. Amikor jönnek vendégek és a teraszon beszélhetünk, direkt beindítja vagy a kompresszort vagy a flexet. Egy időben rendszeresen üvegeket dobált át hozzánk, aztán amikor lett kamera leállítottam. De azt is letagadta, meg megfenyegetett hogy belém vágja a kést.
2024. júl. 14. 12:57
18/31 anonim válasza:
A 10-es azon hisztizik hogy mások nem úgy ugrálnak ahogy ő fütyül.
Hol irtam hogy kell barki is ugraljon nekem? Plusz en meg nem laktam olyan helyen ahol vasarnap tilos fuvet nyirni...
19/31 anonim válasza:
De az istennek nem kéred meg, hogy ne tegye!
20/31 A kérdező kommentje:
Ja, hogy ezt így egyébként meg lehet tenni, míg nem szólnak az embernek? Nem fogom megtenni azt a szívességet, hogy lássa rajtam, hogy sikeresen idegesít. Ezért kérdeztem, hogy mit lehet ezzel kezdeni?
2024. júl. 14. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!