Budapest VII. kerület mennyire vészes este, főleg a KELETI PÁLYAUDVAR és a HŐSÖK TERE?
Az 1-es jól írja. Keleti környéke kicsit neccesebb, sok a kéregető, részeg, kábszeres, de ez így van kb. minden budapesti csomóponttal, forgalmas helyszínnel. Szerintem ilyen szempontból rosszabbak a megállók, mert ott szabadon odaléphet hozzád és elkezdheti mondani, hogy mit akar/kér/világnézetét stb., nehezebb lerázni, míg menet közben egyszerűen továbbmész. Ne állj meg ha valaki odalép hozzád, mert 90%-ban nem a pontos időt szeretnék tudni, és utána már nyűgösebb "szabadulni". Egyszerűen csak menj tovább egy "sietek a vonatomhoz" vagy "nem érek rá" mondattal, max. utánad kiabál valami nem túl kedveset. Még jobb ha fülessel zenét, podcastot stb. hallgatsz (vagy csak be van dugva/fel van téve a fejedre) és a füledre mutatva megrázod a fejed és mész tovább.
Nőként 45 év alatt egy kezemen meg tudom számolni mennyi atrocitás ért, pedig egy időben azért sokat mászkáltam az éjszakában. Biztos szerencsém is volt, de egy-két erőszakosabb kéregetővel találkoztam, a legdurvább az leköpött, szerencsére csak a ruhámat.
A Hősök tere hogy jön ide? Az tök máshol van és turistahadakon kívül nincs ott senki/semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!