Fegyverneken, Törökszentmiklóson és Zagyvarékason mennyire élnek romák? Ha élnek mennyire zavaróak a mindennnapokban?
Régi barátnőm zagyvarékasi volt, kb 5 évig jártam oda de 90%-ban csak cigókat láttam az utcán, boltokban.
Ott szerintem már 2/3-a az a falunak.. odaköltözés szempontjából felejtős. + amúgy sincs ott semmi az ég világom amiért megérné…max annyi, hogy közel van Szolnok. Rendőrök is elég sűrűn járják a falut nem véletlen..
Fegyverneket nem ismerem annyira, de azt tudom, hogy sok cigány van, még ha egy részük nem is ott lakik, hanem Tiszabőről/Tiszaburáról jár át boltba, kocsmába ilyesmi.
Törökszentmiklóson elkülönülten élnek, nagyjából a Lidltől kifelé található utcákban. Ott sokan vannak, de magában a városban nem jelentős az arányuk.
Zagyvarékason: A vasúti újtelep rész nem vészes, de az attól több kilométerre lévő központi falurészen nagyon sok cigány él, és nem is elkülönülten, hanem szinte mindenfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!