Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet kezdeni egy idős...

Mit lehet kezdeni egy idős nővel aki egy nap többször az épület háta mögött nagy hangerővel hívogatja meg eteti a kóbor macskákat?

Figyelt kérdés

Szóltunk nem egyszer neki, tegnap már rendőrt hívtam rá, de mire kiértek, elment.

Mindig neki áll feljebb ha rászólunk, egyszerűen nem érti meg amit mondunk neki, aztán persze az idős barinőknek meg meséli hangosan hogy milyenek vagyunk hogy szólni merünk neki.

2024. máj. 30. 19:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
52%
Neked ezzel mi a gondod?
2024. máj. 30. 19:36
 2/21 anonim ***** válasza:
55%
Az a helyzet, h sztem kb semmit nem tudsz vele kezdeni érdemben. Lehet szólni a jegyzőnek, de semmit sem fog az sem tenni. Nincs semmi normális jogalap arra, ha valaki nyugodtan akar élni. Csak a hangoskodóknak vannak jogaik nálunk.
2024. máj. 30. 19:37
 3/21 A kérdező kommentje:

Hát k*vára zavaró, főleg ha az ember pihenne. Pont olyan helyen lakunk hogy a házak körbe felerősítik a hangot ha valaki hangosan megszólal.

Mellesleg tele szemeteli a bokrokat dobozokkal meg macska kajás dobozokkal.

2024. máj. 30. 19:39
 4/21 A kérdező kommentje:
Ez már nem mai történés, durván 2 éve ez van. Szaporodnak a macskák, ez eteti őket, a kölyköket meg összeszedi még amikor az anyja mellett lenne a helye. Akkor vinné már innen a többit is.
2024. máj. 30. 19:41
 5/21 A kérdező kommentje:
2-es hát nagyjából igen, jeleztem több helyre is, de semmi nem történik. Egyszer akkor kellene rendőrt hívnom amikor elkezdi a vernyogást. Önkormányzati jogszabály van rá hogy közterületen nem szabad macskát meg semmilyen állatot etetni. 65.000-re büntetik ha rajta kapják.
2024. máj. 30. 19:44
 6/21 anonim ***** válasza:
60%
Vigyél valami kaját és etessetek együtt!
2024. máj. 30. 19:47
 7/21 anonim ***** válasza:
59%
Inkább örülj hogy nincs ott annyi egér. :P
2024. máj. 30. 20:04
 8/21 anonim ***** válasza:
57%
Szereti a cicukákat, ennyi. Én a varjakat szoktam etetni, igaz, mogyoróval meg dióval, ezért nem hagyok magunk után szemetet. Panasz még nem érkezett rám.
2024. máj. 30. 20:05
 9/21 anonim ***** válasza:
42%
Szerencsétlen idős nő biztos magányos és szereti az állatokat, erre ti rendőrt hivtok rá? Szép világot élünk...
2024. máj. 30. 20:25
 10/21 A kérdező kommentje:
Kösse le magát mással. Amúgy normál keretek között is csinálhatná úgy hogy azzal másokat ne zavarjon
2024. máj. 30. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!