Normális, hogy zavar a szomszéd, és baj, hogy hálót rakunk a kerítésre?
Csak a véleményetek érdekelne. Olyan telkünk van, hogy nagyon belátnak az utcáról, mivel van mögöttünk is egy telek, amihez mellettünk, végig a mi telkünk mellett visz fel egy magánút. Így félig meddig sarok telek a mienk. Mivel nemrég költöztünk ide és egy régi házat vettünk meg, amit felújítottunk, így nagyon kupis még az udvar, többek között törmelék van meg nagy sár, szóval ezért is kellemetlen, hogy mindenki belát, de amúgyis. Aztán a mellettünk lévő szomszédban (a mi házunk és az övüké közt van ez a magánút) egy idős házaspár lakik, nincs velük amúgy semmi baj, de a néni egész nap kinn ül, figyel minket és ha mi is kinn vagyunk, mindig ad egy-két kéretlen tanácsot, mit hogy kellene csinálni. Ezzel persze egy ideig nincs semmi baj, meg értem én, hogy jót akar, de azért napi szinten kicsit már idegesítő. Nagy állatbarát is a néni, a kutyánkkal kapcsolatban is mindig ontja az észt, hogy kellene nevelni, meg mit csinálunk rosszul. Többek között olyan szerintem nevetséges dolgokat, mint hogy ne engedjük botot rágni, mert belemegy a szálka a szájába. Persze tényleg bele mehet, de kölyök kutya, szóval mindent is rág, hiába veszünk neki rágókákat. Ezenkívül beszél is a kutyához, amikor nem vagyunk ott, ezzel se lenne nagy baj, csak, múltkor is hallottam, hogy olyanokat mondott neki, hogy "már megint egyedül vagy kint, te szegény". Tehát rendesen belém rakja a bűntudatot, hogy rossz gazdi vagyok. 😅 Pedig amúgy én is állatbarát és nagy kutyás vagyok, foglalkozok vele eleget szerintem.
Na mindegy most felraktunk egy zöldhálót a mi kerítésünkre, de a néni valószínűleg nagyon magára vette, mert megjegyezte, hogy "szép lett ez a börtön"... Hát persze, részben miatta is raktuk fel, de részben a hátsó szomszéd miatt is, és legnagyobb részt az utcán lévők miatt. Jó, én belátom, hogy én antiszoc is vagyok kicsit, de most tényleg olyan nagy bűn felrakni egy ilyen hálót, hogy legyen egy kis magánéletünk? Mi a véleményetek?
Én tömör lemezkerítést csináltatnék ilyen helyen... szóval nem vagy egyedül.
A te kerítésed azt csinálsz vele amit akarsz, nehogy már egy nyanya beleszóljon.
Hát magasról szard le. Rühellem az ilyen mindenbe beleszóló öregeket.
Valami betonfal jobb megoldás lenne, nem látna és még meg se tudná rongálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!